Președintele Consiliul Județean Prahova, Bogdan Toader, a anunțat, miercuri, că instituția ar urma să preia echipa de handbal de la Plopeni. În acest sens, consilierii vor supune la vot un acord de principiu.

 

"Am luat decizia de a supune aprobării legislativului județean un acord de principiu în vederea preluării echipei de handbal HC Activ CSO Plopeni de către Consiliul Județean Prahova.

Sunt un iubitor al sportului și consider că HC Activ CSO Plopeni este o echipă de handbal cu un potențial foarte ridicat și merită suportul necesar în vederea promovării în Liga Națională, în trecut, din componența echipei, fiind parte chiar Cristina Neagu, una dintre cele mai bune handbaliste ale lumii.

Județul nostru are capacitatea de a susține și promova sportul prahovean și vă promit că revin cu vești bune despre acest subiect", este anunțul făcut de Bogdan Toader.

La finalul sezonului, reprezentanții echipei au dat publicității bilanțul activității din ultimul an.  CSO Plopeni a ajuns în șaisprezecimile Cupei României, iar în Divizia A a campionatului a încheiat pe locul 5 în clasament. Echipa de la Plopeni a avut 101 jocuri, din care 50 de victorii și 3 egaluri, iar 42 de jucătoare au marcat împreună 2.658 de goluri, șapte dintre ele înscriind, fiecare, peste 100.

Ionela Leuștean și Roxana Beșleagă sunt jucătoarele convocate, sezonul trecut, în loturile naționale, La Lotul național A, respectiv în Lotul Național de tineret.

Joomla SEF URLs by Artio