Contra și Oprița, declarații de dragoste pentru Petrolul

Category: Sport Created: Monday, 17 July 2017 10:10

contra conferintaCosmin Contra și Daniel Oprița, doi oameni de fotbal cu legături strânse cu Petrolul, s-au duelat din postura de antrenori chiar pe stadionul Ilie Oană.

În prima etapă a noului campionat, Juventus București a dat piept cu Dinamo. Nou-promovata antrenată de Daniel Oprița a pierdut previzibil cu scorul de 0-3.

La finalul meciului, atât el, cât și Cosmin Contra au avut numai cuvinte de laudă pentru Ploiești și pentru Petrolul.

Cosmin Contra: "Aici am luat un trofeu, sper să iau unul și cu Dinamo. Este ceva deosebit să fii pe Ilie Oană, aici m-am simțiți ca acasă. Suporterii Petrolului sunt extraordinari și ai noștri sunt le fel. Sper ca, în cel mai scurt timp, Petrolul să revină în Liga I. Un meci Petrolul-Dinamo aduce multă lume în tribune, de ambele părți, și ar un adevărat spectacol. Nu se știe niciodată, aș putea reveni la Petrolul în viitor".

Daniel Oprița: "Acum sunt la Juventus București, sunt cu tot sufletul aici, însă, în afară de asta,  Petrolul este echipa pe care am iubit-o cel mai mult. M-am simțit extraordinar aici. M-aș și așteptat la mai multă susținere din partea ploieștenilor astăzi. Suntem o echipă nou promovată, jucăm toate meciurile în deplasare și am avea nevoie de ajutor. Poate în etapele viitoare ne va susține mai multă lume"  

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.