arnautu petrolul domnestiPetrolul a învins cu 3-1 la debutul în Liga a III-a. Lupii au avut însă mult de lucru în jocul cu Viitorul Domnești.

Lupii au schimbat eșalonul, dar prostul obicei de a rata ocazii uriașe a rămas.
Iar aici, la Liga a III-a, costă. E drept, Petrolul s-a impus până la urmă sâmbătă seară, dar, dacă va continua așa, e numai o chestiune de timp până când lipsa de concentrare în fața porții va avea repercusiuni și în clasament. Mai ales după meciurile din deplasare.

Având în față o echipă formată în mare parte din jucători foarte tineri, galben-albaștrii s-au trezit conduși pe stadionul Ilie Oană din minutul 23. Și încă cum! Doi jucători ai ilfovenilor au înnodat pur și simplu toată apărarea Petrolului, driblând inclusiv portarul.

Ploieștenii au fost obligați să alerge după egalarel până în minutul 50, când Armăutu a împins în plasă un gol ca și făcut de Daniel Chiriță.

Evident, remiza echivala cu un eșec pentru Petrolul.
Golul de 2-1 a venit în minutul 75, de la Ciocâlteu, rezerva care a însuflețit jocul lupilor, așa cum s-a întâmplat și cu Nini Popescu, la partida cu Titu.
Al treilea gol a fost marcat de Lambru, erou de conjunctură al partidei, alături de Arnăutu.

Ambii și-au trecut numele pe lista marcatorilor având de îndeplinit o simplă formalitate, fiind, de fapt, unii dintre jucătorii care au evoluat slab.

Dacă, la primul gol, Chiriță a fost autorul moral, la cel de-al treilea, Ciocâlteu și Catană au conlucrat superb. Iar ultimul a centrat perfect pentru Lambru, care a trimis în poarta goală.

Etapa viitoare, Petrolul va juca, în deplasare, cu Sporting Roşiori.

Alte rezultate:

Concordia Chiajna II – Sporting Roșiori 1-3
Flacăra Moreni – FC Aninoasa 3-2
AFCM Alexandria – SC Popeşti Leordeni 3-1
Atletic Bradu – CS Mioveni II 3-0
Voinţa Turnu Măgurele – AFC Astra II 1-0
Partida CS Tunari – Urban Titu se va disputa marţi.

FC Petrolul Ploiești – ACS Viitorul Domneşti 3-1 (0-1)

Marcatori: Arnăutu (50), Ciocâlteu (75), Lambru (78)/ Andronache (23)

FC Petrolul: Bolboașă – Catană, Antoche, Chiriță (51 Prunescu), Velisar – Chindriș – Lambru, Saim, Cl. Tudor (cpt) (80 D. Gheorghe), N. Popescu (67 Ciocâlteu) – Arnăutu (61 Puchea). Antrenor: Octavian Grigore.

ACS Viitorul Domneşti: Vâlceanu – Fărâmă, Paraschivoiu (86 Paturcă), Rădulescu, Dobrescu (cpt) – Tudor (80 Buliga) – Bărbulescu, Cârjan, Dumitrescu (46 Iordănescu), Mărgărit – Andronache (78 Iftinca). Antrenor: Virgil Andronache.

Cartonașe galbene: Arnăutu (42), Lambru (52)/ Dobrescu (15), Rădulescu (53).

Au arbitrat: Constantin Alin Olaru – Marius Badea (ambii din Râmnicu Vâlcea) și Ovidiu Dorobanțu (Olanu – Vâlcea).
Observatori: Petrică Burcea (Giurgiu) și Andrei Simion (Bucureşti).

Joomla SEF URLs by Artio