FRF: ACS Petrolul 52 Ploieşti poate participa la competiții sub denumirea mărcii Petrolul Ploiești

Written by Ioana POPA Category: Sport Created: Friday, 31 August 2018 11:37

petrolul siglaComitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, întrunit joi, a adoptat, printre altele, o decizie referitoare la denumirea sub care ACS Petrolul 52 Ploieşti poate participa la competiție organizate de FRF.

 "Aprobă cu unanimitate de voturi ca ACS Petrolul 52 Ploiești să participe în competițiile fotbalistice aflate sub auspiciile FRF sub denumirea mărcii Petrolul Ploiești", se arată în decizia FRF, anunțată de Federație printr-un comunicat de presă.

"Federaţia Română de Fotbal a aprobat, în şedinţa de astăzi  (joi - n.r.) a Comitetului Executiv, ca ACS Petrolul 52 Ploieşti să participe în competiţiile fotbalistice aflate sub auspiciile FRF sub denumirea mărcii Petrolul Ploieşti. Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi, astfel încât, din acest moment, clubul nostru va figura cu denumirea istorică şi în actele oficiale ale Federaţiei Române de Fotbal", au transmis, ca urmare a acestei decizii, și oficialii clubului ploieștean.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.