Handbal junioare IV: CSM Ploiești a câștigat etapa județeană

Written by Radu DANCIU Category: Sport Created: Friday, 09 February 2018 10:16

handbal junioare 4Marţi şi miercuri, în organizarea Asociaţiei Judeţene de Handbal Prahova, a avut loc, la Brazi, faza judeţeană a competiţiei rezervate junioarelor IV, CSM Ploieşti fiind reprezentat de două echipe.

CSM 1 Ploieşti, antrenată de Robert Comendant, a avut victorii pe linie:

23-15 (11-7) cu CS Breaza

24-1 (13-0) cu Academia Jr

19-0 (13-0) cu CS Brazi.

Cea de-a doua formaţie a clubului, pregătită de Geta Opincariu, a debutat cu un succes, 19-2 (13-0) cu CSŞ Ploieşti, dar a pierdut, apoi, cu 9-21 (3-13) disputa cu CSO Activ Plopeni şi, miercuri dimineaţă, jocul decisiv pentru intrarea în primele patru, cu CSO Mizil: 11-12 (7-6).

CSM 1 Ploieşti a disputat finala turneului, câştigând cu 21-18 (9-7) confruntarea cu Activ CSO Plopeni, iar CSM 2 Ploieşti ar fi trebuit să joace pentrul locul 5, cu Academia Jr., însă adversarele nu s-au mai putut prezenta, plecând în cantonament chiar în ziua jocului.

Pentru faza pe Euroregiune s-au calificat primele patru clasate la Brazi: CSM 1 Ploieşti, Activ CSO Plopeni, CS Breaza şi CSO Mizil.

Ele vor face parte din RO8, alături de reprezentantele judeţelor Călăraşi, Dâmboviţa, Argeş, Ialomiţa şi Giurgiu.

csmploiesti.ro

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.