INFERNUL MUNTELUI: Competiția de șosea revine pe 18 iunie, la Sinaia

Category: Sport Created: Sunday, 11 June 2017 13:21

Concursul de pe Valea Prahovei a devenit, după succesul de anul trecut, un bookmark pentru orice iubitor de ciclism.

Pentru ediția din 2017, organizatorii au pregătit un traseu greu și frumos, mai ales...spectaculos: Pante abrupte prin zone superbe, coborâri demne de un torent printre clădiri istorice, treceri prin întreg centrul orașului, însuflețit de mii de oameni. Traseul, cu o lungime total[ de 70 de kilometri, are o buclă de 7 km care va fi parcursă de 10 ori.
Cursa va începe din centrul oraşului Sinaia și merge cartierul Furnică. Punctul de altitudine maximă va fi în apropierea Cabanei Schiori, de unde traseul coboară pe lângă anexele Castelului Peleş, trece pe lângă Mănăstirea Sinaia, Cimitirul Eroilor, Cazinoul Sinaia și Hotelul Palace, pentru a ajunge din nou în inima staţiunii, pe Bulevardul Carol/DN1, pe care se continua până în zona de start/finish.
Potrivit listei publicate pe site-ul dedicat competiției, peste 160 de concurenți s-au înscris la competiție. Vor fi câte șase categorii de vârstă, pentru masculin și feminin.
Înscrieri se mai pot face până pe 15 iunie, contra unei taxe de 100 de lei/ciclist, iar cursa va începe la ora 10.15.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.