Mesajul jucătorilor petroliști înaintea primei etape

Written by Administrator Category: Sport Created: Friday, 25 August 2017 21:58

antoche largePetrolul a transferat mult în această vară, iar antrenorul Tavi Grigore are de unde alege.
Doi dintre titularii ultimei partide, cea din Cupa României, cu Urban Titu, au prefațat prima etapă.

Petrolul joacă acasă, sâmbătă, de la ora 20.00, cu Viitorul Domnești.
Iar Sergiu Arnăutu și Paul Antoche le cer fanilor încredere, dar și răbdare.

Sergiu Arnăutu:

Este foarte important să începem bine şi să câştigăm. Suntem foarte motivaţi, avem de toate, public, echipa, condiţii, astfel că numai victoria ne va mulţumi. Din ce ştiu, Domneștiul este o echipa cu tineri care joacă deschis, astfel că vom avea şanse şi mai mari să înscriem repede şi astfel ne vom face meciul uşor. Le transmit fanilor să creadă în noi, o să vadă o echipa determinată, cu atitudine şi îi aşteptăm să ne susţină de fiecare dată, în număr mare!

Paul Antoche:

Sper să începem bine, să mulţumim pe toată lumea, dar în primul rând pe noi. Am avut ceva emoţii la meciul de Cupa, fiind primul aici pentru mine, dar după câteva minute mi-am revenit. Doar împreună putem face lucruri frumoase. Îmi doresc să fiu sănătos şi să readucem Petrolul sus. Vreau să îi mai rog pe fani să aibă răbdare cu noi deoarece mai este nevoie de timp să ne închegăm şi nici nouă nu ne este uşor.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.