petrouluLotul Petrolului a efectuat primul antrenament cu public după reunire şi înainte de plecarea în cantonament la Maribor, un oraş din nord-estul Sloveniei. Suporterii au asistat la antrenamente din tribună a II-a.

foto: prosport.ro

Petrolul Ploieşti a organizat un antrenament cu public, pentru a da suporterilor posibilitatea revederii cu jucătorii, ocazie cu care echipa ploieşteană şi-a lansat şi noile echipamente. Echipa va fi îmbrăcată în galben şi albastru clasic, pe teren propriu, şi în negru şi gri, în deplasare.

Echipa prahoveană a schimbat şi producătorul, după ce a jucat cu Hummel, Adidas, Macron şi Puma, Petrolul a trecut la Nike, modelul preferat fiind unul de ultima generaţie, Nike Park Derby Jersey.

Un tricou pentru copii din noua colecţie costă 120 de lei, pentru adulţi 150 de lei, un trening 270 de lei, jambiere 40 de lei, iar pantalonii scurţi 100 de lei.

L-au pierdut pe Guilherme, Zicu îşi face şi el bagajele! Ianis Zicu poate pleca fără niciun gol marcat pentru Petrolul.

Brazilianul Guilherme Sitya s-a despărţit oficial de Petrolul, în cursul după-amiezei zilei de marţi. Fundaşul stânga a participat la o rundă de negocieri cu şefii grupării prahovene în vederea prelungirii contractului, scadent în vara acestui an, însă nu a ajuns la nicio înţelegere cu aceştia. Conducătorii ploieşteni nu i-au putut satisface pretenţiile financiare fotbalistului în vârstă de 24 de ani, astfel că acesta poate semna acum cu orice formaţie din postura de jucător liber de contract.

Guilherme evoluează la Petrolul din 2012. De atunci a jucat în 66 de partide. În cariera sa a mai evoluat la Porto Alegre, Caxias şi Concordia Chiajna.

Într-o situaţie asemănătoare se mai afla însă un fotbalist al lui Răzvan Lucescu, chiar unul dintre preferaţii acestuia. Este vorba despre nimeni altul decât Ianis Zicu, jucător adus în iarna. Fost golgheter al Ligii I, Zicu a fost readus în România după o aventură în Asia, însă nu a reuşit să înscrie nici măcar un gol în retur, lucru care i-a dezamăgit atât pe fani, cât şi pe conducători.

Remunerat cu peste 15 mii de euro pe lună, Zicu este acum considerat un jucător de care echipa se poate lipsi, iar conducerea ia în considerare o despărţire de fotbalistul de 30 de ani.

Clubul Petrolul a oficializat marţi şi trei transferuri, un portar şi doi fundaşi. După ce luni l-a transferat pe Alberto Cobrea, Petrolul a mai reuşit să aducă încă un goalkeeper, fostul internaţional de juniori Mirel Bolboaşă, împrumutat de la Viitorul Constanţa.

Tot marţi, Petrolul l-a transferat pe fostul căpitan al celor de la FC Istres, fundaşul central Fabien Barrillon.

Al treilea transfer al zilei a fost Andrei Peteleu, internaţional Under 17, 19 şi 21. Apărătorul a semnat un contract pe 3 ani cu Petrolul, venind din postura de jucător liber de la Săgeata Năvodari.

 

Joomla SEF URLs by Artio