Vineri, 15 Decembrie 2017
 

Sport

echipa_asesoftCSU Asesoft Ploiești a devenit campioana a României în ediția de campionat 2011/2012. Prahovenii au învins pe BC Timișoara cu scorul de 80-78 închinyând finala cu scorul general de 4-0.
CSU Ploieşti a câştigat titlul naţional cu patru victorii consecutive în finală, din şapte posibile, două la Timişoara (104-89 şi 78-65) şi două la Brazi, pe teren propriu (63-55 şi 80-78).
Prahovenii au cucerit trofeul pentru a 8-a oară. După 7 titluri consecutive, cucerite între anii 2004-2010, au pierdut finala în sezonul trecut, în faţa celor de la U-Mobitelco Cluj, dar au revenit în acest an.

Competiţie internaţională de ciclism pe Drumul Vinului

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 24 May 2012 13:15  |  Category: Sport
ciclism_cupa_emmedue_sportConsiliul Judeţean Prahova sprijină Competiţia Internaţională de Ciclism ,,Cupa Emmedue Sport 2012" aflată la a VI-a ediţie. Aceasta se va desfăşura pe Drumul Vinului şi se adresează oricărui ciclist profesionist, dar şi amatorilor care dispun de experienţă şi antrenament corespunzător.
Programul competiţiei, descrierea activităţilor, traseele şi alte informaţii se află pe site-ul oficial http://cupa.emmeduesport.ro .
Startul se va da Sâmbătă, 26 mai 2012, ora 10:00, zona Cramei Seciu.

stadion_petrolulCa urmare a desfășurării meciului de fotbal de pe stadionul „Ilie Oană", dintre Petrolul Ploiești și Sportul Studențesc, luni, între orele 17.00 și 21.00, traseele 5 și 104 vor circula deviat.

Modificările sunt următoarele:

Traseul 5: Spitalul Județean - Cart. M. Bravu

- pe sensul Sp. Județean - Cart. Mihai Bravu, traseu normal până pe str. Stefan Greceanu, după care va parcurge străzile: N. Bălcescu, stg. Dr. Bagdazar, Buna Vestire, Mircea cel Bătrân, Grădinari, stg. Chimiei.

- pe sensul Cart. Mihai Bravu - Sp Județean, va parcurge străzile: Chimiei, Grădinari, Mircea cel Bătrân, Buna Vestire, dr. Avram Iancu, stg. M. Bravu, dupî care traseu normal.

Traseul 104: Armoniei - UZTEL

- pe sensul Armoniei - UZTEL, din stația Armoniei va parcurge străzile: dr. M. Bravu, stg. N. Bălcescu, stg. Dr. Bagdazar, Buna Vestire, Mircea cel Bătrân, Grădinari, Mihai Bravu după care traseu normal

- pe sensul UZTEL - Armoniei, traseu normal până în stația FERO, după care va parcurge străzile: Grădinari, Mircea cel Bătrân, Buna Vestire, dr. Avram Iancu, stg. M. Bravu.

Ambele trasee vor efectua pe porțiunea deviată toate stațiile întâlnite pe parcurs.

walterConform siteului gsp.ro, Florian Walter s-a decis să părăsească U Cluj la finalul campionatului. Destinaţia? Petrolul Ploieşti, grupare preluată în februarie de unul dintre apropiaţii săi, omul de afaceri Daniel Capră. Vestea că Walter va abandona investiţia de la Cluj nu mai e o noutate pentru nimeni din vestiarul Universităţii. Walter va muta la Ploieşti mai mult de jumătate din lotul cu care U a abordat această stagiune şi va încerca ulterior să recupereze o parte din investiţia de la Cluj.
CITEŞTE MAI MULT pe gsp.ro

Concurs unic în România - alergare în Salina Slănic / Înscrie-te la "Slănic FAAS run"

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 15 May 2012 10:37  |  Category: Sport
slanic_faas_run"Slanic FAAS run" este primul concurs de alergare pentru amatori desfasurat vreodata in Romania intr-o mina de sare, la 200m sub pamant.

Evenimentul va avea loc duminică, 20 mai, începând cu ora 11:00. Locul desfăşurării competiţiei este Salina Unirea – Slănic Prahova.

Evenimentul este organizat de ProSPORT si PUMA. Este pentru prima oara in Romania cand, la un concurs de amatori, se organizează probe de viteza sau de stafeta pe distanta scurta!

Fa-ti o echipa, inscrie-te in competitie si alearga cele toate cele 3 probe de concurs:

1. SPEEED – proba individuala pe distanta de 80 m cu masurarea electronica a vitezei de alergare.

2. RELAY – stafeta pe echipe de cate 4 (minim o fata), fiecare membru alergand o tura de 800m.

3. FRIENDLY LONG RUN – alergare amicala individuala de 8km (10 ture)

Numarul de participanti este limitat la 200 (50 de echipe). Inscrierile se fac prin completarea formularului dedicat si prin plata taxei de participare de 30 lei (taxa de intrare in salina inclusa).

 

Sportivii prahoveni au fost premiaţi la Campionatul Naţional de Light Contact

Written by Administrator  |  Created on Monday, 14 May 2012 17:56  |  Category: Sport
kickboxingIn data de 12 mai 2012, la sala de sport a CLUBULUI SPORTIV SCOLAR CELSI din Bucuresti, s-a desfasurat CAMPIONATUL NATIONAL DE LIGHT CONTACT.
La manifestare au participat peste 150 de sportivi din toata tara.

Clubul Sportiv AMBITIA MADALIN a participat cu un numar de 6 sportivi de la cele 3 sectii : Ambitia Lipanesti , Ambitia Baicoi , Ambitia /CSM Ploiesti care au ocupat urmatoarele locuri:

Alexie Catalin - Ambitia Lipanesti locul III. Cătălin nu practica decat de 6 luni de zile arte martiale de contact
Zinca Eva - Ambitia /CC BAICOI locul III
Badea Maria Ambitia /CC BAICOI locul II
Lixandru Rares Ambitia / CC BAICOI locul I
Costache Cosmin Ambitia/ CSM PLOIESTI locul II
Serghe Dragos Ambitia /CC Baicoi
La acest campionat a participat si ACADEMIA DE LUPTE CIPRIAN SORA .
craiovaClubul FC "U" Craiova SA a fost exclus, luni, din Federaţia Română de Fotbal, în cadrul Adunării Generală a FRF, cu 168 de voturi pentru, 18 abţineri şi cinci împotrivă.
Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal a aprobat, în şedinţa de luni, cu 185 de voturi pentru şi şase abţineri, ca oraşul Craiova să primească un loc în Liga a II-a, după ce gruparea SC FC U Craiova a fost exclusã din FRF.
În replică. Adrian Mititelu a declarat la sport.ro: ""E ultima zvâcnire a lui Mircea Sandu. E o infracţiune foarte gravă ceea ce a făcut FRF. Această hotărâre trebuie depusă la Tribunalul Bucureşti, ea nu produce efecte de astăzi, ci de abia după ce instanţele vor da o sentinţă definitivă. S-a lucrat toată săptămâna la chestia asta, doar maximum 24 de persoane au avut drept de vot în Adunarea Generală. E o simbioză între Sandu Mircea şi Gigi Neţoiu, iar Antonie Solomon să salveze în ultimul moment realegerea sa la funcţia de primar. Am încredere că justiţia va face dreptate în cele din urmă".

VICTORIE CATEGORICĂ: Petrolul - Gaz Metan Mediaş / 4-0

Written by Administrator  |  Created on Sunday, 13 May 2012 19:08  |  Category: Sport
petrolulFormatia Petrolul Ploiesti si-a asigurat ramanerea in prima liga dupa ce a invins pe teren propriu cu 4-0 pe Gaz Metan Medias. Daniel Oprita a fost eroul Petrolului cu un gol si alte trei pase decisive pentru coechipierii sai.

Golurile: Vukadinovici '12 (autogol), Oprita '17, Hamza '37, Mustivar '79.

Gimnastică: România e CAMPIOANĂ EUROPEANĂ

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 12 May 2012 18:21  |  Category: Sport
tricolor1Echipa feminină de gimnastică a României a devenit în această după-amiază campioană europeană! Fetele pregătite de Mariana Bitang şi Octavian Belu s-au impus într-o manieră entuziasmantă la Campionatele Europene de la Bruxelles, scrie Evenimentul Zilei.

VICTORIE / Târgu Mureş - Petrolul: 1-2

Written by Administrator  |  Created on Friday, 11 May 2012 10:00  |  Category: Sport
petrolul"O victorie cât un campionat", titrează fcpetrolul.ro, anunţând victoria Lupilor de la Tg. Mureş din seara de 10 mai 2012.

Petrolul a obţinut la Tg. Mureş, o victorie echivalentă în mare măsură cu salvarea de la retrogradare. "Lupii" au condus cu 2-0 la pauză, după golurile marcate de Younes (23) şi Mustivar (39), rezistând, mai apoi, cursei de urmărire declanşată de către gazde în repriza a doua.

Integral, pe fcpetrolul.ro
stadion_petrolulPrimăria Municipiului Ploiești anunță, prin intermediul unui comunicat de presă, că stadionul «Ilie Oana A» primește acreditare de categoria UEFA 4.

"În aproximativ 9 luni de zile, s-a realizat o construcție de nivel internațional, stadionul având  o capacitate de 15097 de locuri pentru  spectatori de toate categoriile (12 701 locuri pentru spectatorii locali, 741 locuri pentru spectatorii oaspeți, 1170 locuri pentru spectatorii VIP 1 la tribuna oficială, sectoarele centrale, 354 locuri în loje, 36 locuri pentru persoane cu handicap locomotor și însoțitorii acestora și 95 locuri pentru presa scrisă și TV). Toate locurile din tribune, inclusiv culoarele de circulație se află sub
copertina stadionului care are o suprafața de 10 342mp. Întreagă construcție a fost realizată la prețul de 1000 de Euro/scaun + TVA

Eforturile depuse pentru reabilitarea acestei baze sportive, cu dotările impuse de normele FIFA a€“ UEFA, sunt astăzi răsplătite prin acreditarea stadionului la categoria UEFA 4, deși la licitația proiectului obiectivul era UEFA 3", se încheie comunicatul municipalităţii.