Sport

Sport

petrolul rapid amical 28 iulieConfruntarea amicală între FC Petrolul Ploiești și Rapid București va avea loc sâmbătă, pe 28 iulie, pe stadionul "Ilie Oană", așa cum era programat. Anunțul a fost făcut de oficialii publicului, în condițiile în care desfășurarea meciului a fost pusă sub semnul întrebării, zilele trecute, pentru că administratorul arenei nu a obțin Certificatul de Securitate (VEZI DETALII).

Read more: FC Petrolul Ploiești, anunț oficial despre meciul amical cu Rapid de sâmbătă, 28 iulie
Sport

curse galop hipodromHipodromul Ploiești găzduiește duminică, de la ora 10.00, o nouă întrecere hipică oficială, din programul competiției făcând parte patru curse de trap și patru de galop. Acestea din urmă vor fi transmise live pe Facebook. Tot duminică, la Hipodrom are loc "Premiul Municipiului Ploiești".

Read more: În premieră, cursele de galop de pe Hipodromul Ploiești vor fi transmise live, pe internet
Sport

hipodrom premiul ploiestiului 17Duminică, 22 iulie, începând cu ora 10.00, Hipodromul Ploieşti va găzdui o nouă reuniune hipică oficială, având ca principal punct de atracţie prima cursă clasică de trap din acest an, „Premiul Municipiului Ploieşti”. Este singura cursă „open” dintre premiile clasice programate în acest an, astfel că, printre cei şapte cai prezenţi în program se vor număra şi trei trăpaşi veniţi din Bulgaria. Printre aceştia se va afla inclusiv câştigătoarea de anul trecut a „Premiului Municipiului Ploieşti”, iapa Bomba de Janville, au anunţat reprezentanţii Clubului Sportiv Municipal.

Read more: Şapte cai se vor întrece duminică pe Hipodrom, în "Premiul Municipiului Ploieşti"
Sport

hipodrom ploiesti curseRedeschis în urma unui amplu proiect europan de modernizare, Hipodromul Ploieşti ar putea găzdui, posibil de la finalul acestui an sau începutul lui 2019, şi case de pariuri sportive. În timp ce autorităţile locale discută în continuare cu Loteria Română şi cu Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, reprezentanţii crescătorilor spun că există un interes crescut şi din partea unor mari case de pariuri din Europa, care şi-au trimis reprezentanţii la ultimele trei reuniuni hipice derulate la Ploieşti. Aceştia mai spun că sigur vor fi organizate pariuri sportive la Hipodrom, singurele necunoscute vizând numărul de case şi asigurarea necesităţilor de ordin tehnic.

Read more: Pariuri la Hipodrom. Observatorii mai multor case mari de pariuri au venit deja la Ploieşti
Sport

anunt croatiaO știre impresionantă a făcut, miercuri, ocolul lumii. Era vorba despre un anunț al selecționerului Croației, Zlatko Dalic, potrivit căruia întreaga sumă câștigată de echipa națională clasată pe locul al doilea la Campionatul Mondial 2018 ar fi urmat să fie donată. La mijloc este vorba despre nu mai puțin de 23 de milioane de euro, iar după ce întreaga presă internațională a răspândit vestea s-a dovedit că autorul textului era, de fapt, un jurnalist croat, iar anunțul - ficțiune pură.

Read more: Anunțul despre faptul că selecționata Croației ar dona toți banii obținuți la CM 2018, ficțiune...
Sport

absoluto ploiesti edwin petreaClubul Absoluto Ploieşti a încheiat un sezon plin de rezultate notabile în competiţiile naţionale de arte marţiale, ultima reprezentaţie fiind zilele trecute, în judeţul Constanţa, într-un concurs pe care sportivii ploieşteni l-au încheiat cu trei medalii de aur şi patru de argint. La categoria de vârstă 9-11 ani, Edwin Petrea a reuşit performanţa de a încheia sezonul cu victorii pe linie.

Read more: Un sezon plin de performanţe pentru Edwin Petrea şi clubul Absoluto Ploiesti