Sport

Sport

Șapte dintre cei 12 înotători ai CSM Ploiești, pregătiți de Tamara Costache și Ciprian Toma, s-au întors acasă cu medalii, de la Campionatul Municipal de Poliatlon care a avut loc în weekend, la Izvorani.

Read more: Zece medalii pentru înotătorii de la CSM Ploiești, la Campionatul Municipal de Poliatlon
Sport

Imaginea în care un român ridică în aer un tricou cu un mesaj anti-PSD, la meciul lui Real Madrid cu Viktoria Plzen, din Champions League, s-a viralizat pe rețelele de socializare.

Read more: Mesaj anti-PSD la un meci de Liga Campionilor, afisat de un român pe "Santiago Bernabeu"
Sport

Ploieştiul va deveni, în acest weekend, capitala gimnasticii româneşti, urmând să găzduiască, pentru al doilea an consecutiv, cea mai importantă competiţie naţională de profil. În perioada 12-14 octombrie 2018, la Sala Sporturilor "Olimpia” din Ploiești se vor desfășura Campionatele  Naționale de Gimnastică  Artistică,  după următorul program:

- Vineri, 12 octombrie, ora 15:00 -19:30, concurs masculin

- Sâmbătă,13 octombrie, ora 16:00 - 18:30, concurs feminin

- Duminică,14 octombrie, ora 10:00 -13:00, finala pe aparate.

Practic, cu această ocazie, Ploieştiul reia o tradiţie frumoasă, în condiţiile în care Sala Sporturilor găzduieşte pentru al doilea an consecutiv Campionatele Naţionale, după o lungă pauză.

Evenimentul este organizat de Federația Română de Gimnastică , Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic Român și susținut de Consiliul Județean Prahova. De altfel, administrația județeană promovează  sportul, ca mod de viață sănătos și a sprijinit  evenimentul ,,Hai cu noi în țara campionilor”,  acțiune ce a vizat o selecție pentru  cluburile locale de gimnastică, adresată copiilor cu vârste între 4 și 7 ani, au amintit reprezentanţii CJ, într-un comunicat transmis miercuri.