Joi, 19 Octombrie 2017
 

Sport

Baschet / CSU Ploieşti - A revenit Cepulis

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 11 January 2012 19:20  |  Category: Sport
cepulis_baschet_2Arvydas Cepulis, lituanianul care a mai jucat la CSU între 2007 şi 2010, a revenit la Ploieşti. După ce a fost testat de Arnautovic, Cepulis s-a înţeles cu ploieştenii şi asupra contractului, devenind astfel, astfel, al treilea jucător, după Jones şi Hargrove, care se întoarce la CSU în acest sezon.

PETROLUL. Lupii au viaţă grea în cantonament / Tragi acum, câştigi la vară!

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 11 January 2012 19:12  |  Category: Sport
petrolul_1Valeriu Răchită este un adept al pregătirii fizice intense, iar jucătorii mai noi ai Petrolului au aflat asta în cantonamentul de la Predeal. ,,Victimele'' şedinţelor de pregătire solicitante vor fi ,,tratate'' de medicul Mircea Miu.

Baschet. La trei puncte, cât să le pară rău! / CSU Ploieşti a ieşit din Cupa României

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 11 January 2012 19:01  |  Category: Sport
baschet_1Învinşi la diferenţă de 26 de puncte de BC Timişoara, în tur, 91-65, baschetbaliştii de la CSU Ploieşti au fost la doar trei puncte de calificarea la turneul final al Cupei României.

SHOW. Eric Cantona intră în cursă cu Sarkozy

Written by Administrator3  |  Created on Wednesday, 11 January 2012 18:16  |  Category: Sport
eric_cantonaEric Catona, fost atacant al echipei Manchester United, a declarat că intenţionează să candideze la alegerile prezidenţiale care vor avea loc în luna aprilie a acestui an în Franţa.

Şoc la Dinamo: Borcea se retrage

Written by Administrator3  |  Created on Wednesday, 11 January 2012 15:23  |  Category: Sport
cristi_borceaCristi Borcea - unul dintre finanţatorii echipei de fotbal Dinamo Bucureşti - s-a hotărât să se despartă de gruparea alb-roşie.

Liga a III-a / Sponsorul din umbră al Petrolului duce Tomşaniul în Antalya

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 10 January 2012 18:55  |  Category: Sport
tomsani_radu_calinDupă ce a fost preluată, în vară, de omul de afaceri Radu Călin, la Prahova Tomşani a început să se vorbească de bani. În ciuda investiţiilor însă, parcursul echipei în turul campionatului a fost modest, de vină fiind, cei drept, şi situaţia incertă de la început, când fostul patron a avut mai multe tentative nereuşite de a ceda clubul.

SPORT: Liga a III-a / Cine şi de ce bagă Plopeniul la apă?

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 10 January 2012 13:59  |  Category: Sport
La Plopeni, 2012 aduce vânt de criză. Primăria a hotărât diminuarea bugetului acordat echipei de fotbal, măsură ce va duce, probabil, la ,,ruperea'' lotului. Mai ales că, oricum, nivelul salariilor şi al ,,condiţiilor de muncă'' la gruparea prahoveană era oricum mediocru.

Messi, încoronat a treia oară peste fotbalul mondial. VEZI galeria istorică în care a intrat

Written by Administrator3  |  Created on Monday, 09 January 2012 21:43  |  Category: Sport
lionel_messiLionel Messi (24 ani) a fost declarat luni seara cel mai bun fotbalist al lumii. Astfel, argentinianul primeşte Balonul de Aur FIFA pentru a treia oară consecutiv.

Astra / Conceicao a fost prezentat la reunirea lotului / Vezi celelalte nume prezente!

Written by Administrator  |  Created on Monday, 09 January 2012 18:28  |  Category: Sport
astraPortughezul Antonio Conceicao a fost prezentat oficial în funcţia de antrenor principal al Astrei, la reunirea lotului care a avut loc luni după-amiază.

voican_petrolulLuni, la plecarea în cantonamentul de la Predeal, în lotul Petrolului a fost cooptat şi atacantul Andrei Voican, legitimat la U. Cluj. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani va evolua la echipa ploieşteană sub formă de împrumut până la vară, după care se va discuta, eventual, transferul definitiv.


Voican este al treilea jucător sosit în această iarnă la Petrolul, după fundaşul brazilian Basso Lisboa şi mijlocaşul Olivian Surugiu, de la ALRO Slatina. De la începutul sezonului, acesta a evoluat pentru clujeni într-un singur meci, în Cupa României.
Managerul echipei ploieştene, Valeriu Răchită, a renunţat în această iarnă la cinci jucători: Radu Barbu, Nicolae Mitea, Sorin Buşu, Ciprian Milea, dar şi la Enes Sipovic.
De asemenea, Mircea Bornescu a părăsit gruparea ploieşteană, portarul acceptând o ofertă avantajoasă chiar de la U. Cluj.
După cantonamentul de la Predeal, pe 27 ianuarie, petroliştii vor pleca în Antalya, pentru un al doilea stagiu de pregătire. Ploieştenii au fixat deja două dintre meciurile de verificare pe care le vor disputa în Turcia, cu Tatran Presov (Slovacia, 6 februarie) şi FC Slovacko (Cehia, 8 februarie).

chimia_siteLa Chimia Brazi, ,,puii'' vor să-şi ia repede zborul. Prea repede. De la reunirea lotului programată luni, doi dintre cei mai bine cotaţi jucători ai formaţiei prahovene au lipsit nemotivat, Florin Prodan şi Daniel Şerban. Ambii au fost contactaţi de echipe care evoluează în eşaloanele superioare. De altfel, Şerban, fotbalist născut în anul 1995, este monitorizat de mai multă vreme, el fiind căpitanul echipei naţionale de juniori U17 şi titular în multe din meciurile susţinute de Chimia în turul campionatului. În ceea ce-l priveşte pe primul, acesta ar fi dorit de către divizionara secundă Chindia Târgovişte.