Joi, 18 Ianuarie 2018
 

Sport

Cele 101 trofee ale lui Lionel Messi

Written by Administrator3  |  Created on Saturday, 14 January 2012 20:13  |  Category: Sport
lionel_messi

101 premii a adunat Lionel Messi ca fotbalist, individual şi de echipă. Cîştigate ca junior ori la seniori, cu puştii Argentinei ori la FC Barcelona.
petrolul_amicalMarţi, de la ora 11.00, Petrolul joacă primul amical din 2012, urmând să întâlnească CSM Câmpina, pe stadionul ,,Poiana''. Iar vinerea viitoare lupii vor pleca din nou de la Predeal pentru încă un meci de verificare. La Braşov, cu divizionara a treia Corona, din localitate, echipă aflată pe primul loc în Seria a VI-a. Meciul se va disputa tot de la ora 11.00, urmând ca terenul să fie stabilit în zilele următoare. ,,Avem mulţi jucători în lot, trebuie să-i vedem pe toţi, şi tocmai de aceea încercăm să disputăm cât mai multe meciuri în această iarnă", a precizat Valeriu Răchită.

La finalul meciului de marţi, de la Câmpina, managerul Petrolului va avea o întâlnire cu suporterii, pentru a discuta despre viitorul echipei, întrevedere la care şi-a anunţat prezenţa şi primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici.
Joi noapte a sosit în cantonamentul Petrolului de la Predeal portarul lituanian Povilas Valincius, cel despre care managerul Valeriu Răchită spunea că speră să fie noul Arlauskis.
În vârstă de 20 de ani (1.90 m, 80 kg), Valincius a evoluat în ţara natală, la FK Vetra (2006-2010) şi FK Suduva (2010-2011), cu ambele grupări jucând şi în Europa League. Tânărul portar are două selecţii în naţionala U21 a Lituaniei, fiind cooptat şi în lotul lărgit al primei echipe a ţării baltice. Acesta a fost, la un moment dat, în probe şi la Pandurii Târgu Jiu. Valincius va juca în amicalul de marţi, de la ora 11.00, cu CSM Câmpina, după care se vor discuta condiţiile unui eventual transfer la echipa ploieşteană.
Lituanianul este al doilea jucător străin sosit în această săptămână la Petrolul. Miercuri, la antrenamentele formaţiei pregătite de Valeriu Răchită s-a prezentat şi francezul Sony Mustivar (12 februarie 1990, 1.75 m, 78 kg). A fost internaţional U20 al Franţei şi a jucat la SC Bastia.

UNDE SE RETRAG ELEFANŢII. Marele RIVALDO va juca în campionatul din Angola

Written by Administrator3  |  Created on Friday, 13 January 2012 00:07  |  Category: Sport
rivaldoDupă doi ani petrecuţi în Uzbekistan, la gruparea Bunyodkor Taskent, fostul mare atacant al FC Barcelona, campion mondial cu Brazilia în 2002, Rivaldo (39 ani) ar putea ajunge să joace în liga angoleză.


petrolul_antrenamentPetrolul joacă primul amical din 2012 în compania formaţiei CSM Câmpina
care activează în Liga A Prahova. Partida este programată marţi, 17 ianuarie, de la ora 11.00, pe stadionul ,,Poiana'' din Câmpina. După disputarea meciului, echipa antrenată de Valeriu Răchită se va întoarce la Predeal, acolo unde efectuează un stagiu centralizat până pe data de 20. După încă o săptămână, Petrolul începe al doilea stagiu de pregătire, cel din Antalya, Turcia.

Baschet / CSU Ploieşti - A revenit Cepulis

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 11 January 2012 19:20  |  Category: Sport
cepulis_baschet_2Arvydas Cepulis, lituanianul care a mai jucat la CSU între 2007 şi 2010, a revenit la Ploieşti. După ce a fost testat de Arnautovic, Cepulis s-a înţeles cu ploieştenii şi asupra contractului, devenind astfel, astfel, al treilea jucător, după Jones şi Hargrove, care se întoarce la CSU în acest sezon.

PETROLUL. Lupii au viaţă grea în cantonament / Tragi acum, câştigi la vară!

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 11 January 2012 19:12  |  Category: Sport
petrolul_1Valeriu Răchită este un adept al pregătirii fizice intense, iar jucătorii mai noi ai Petrolului au aflat asta în cantonamentul de la Predeal. ,,Victimele'' şedinţelor de pregătire solicitante vor fi ,,tratate'' de medicul Mircea Miu.

Baschet. La trei puncte, cât să le pară rău! / CSU Ploieşti a ieşit din Cupa României

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 11 January 2012 19:01  |  Category: Sport
baschet_1Învinşi la diferenţă de 26 de puncte de BC Timişoara, în tur, 91-65, baschetbaliştii de la CSU Ploieşti au fost la doar trei puncte de calificarea la turneul final al Cupei României.

SHOW. Eric Cantona intră în cursă cu Sarkozy

Written by Administrator3  |  Created on Wednesday, 11 January 2012 18:16  |  Category: Sport
eric_cantonaEric Catona, fost atacant al echipei Manchester United, a declarat că intenţionează să candideze la alegerile prezidenţiale care vor avea loc în luna aprilie a acestui an în Franţa.

Şoc la Dinamo: Borcea se retrage

Written by Administrator3  |  Created on Wednesday, 11 January 2012 15:23  |  Category: Sport
cristi_borceaCristi Borcea - unul dintre finanţatorii echipei de fotbal Dinamo Bucureşti - s-a hotărât să se despartă de gruparea alb-roşie.

Liga a III-a / Sponsorul din umbră al Petrolului duce Tomşaniul în Antalya

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 10 January 2012 18:55  |  Category: Sport
tomsani_radu_calinDupă ce a fost preluată, în vară, de omul de afaceri Radu Călin, la Prahova Tomşani a început să se vorbească de bani. În ciuda investiţiilor însă, parcursul echipei în turul campionatului a fost modest, de vină fiind, cei drept, şi situaţia incertă de la început, când fostul patron a avut mai multe tentative nereuşite de a ceda clubul.