Sport

Sport

real_madridReal Madrid şi echipa columbiană Millonarios se vor întâlni într-un meci amical, programat pentru luna august, în capitala Spaniei. Întâlnirea va fi un omagiu adus lui Alfredo di Stefano - considerat cel mai mare fotbalist din istoria clubului madrilen.
Read more: Real Madrid îşi onorează cel mai are jucător din istorie. Meci omagial pentru Alfredo di Stefano
Sport


bazziLiber de contract după ce a fost legitimat, ultima oară, la Universitatea Cluj, argentinianul Elias Bazzi ar putea ajunge la Petrolul. În acest moment, conducerea formaţiei ploieştene poartă negocieri cu fotbalistul, însă, ascultându-l pe fostul mijlocaş al Universităţii, sunt şanse mici ca el să îmbrace tricoul galban-albastru.  ,,Au fost unele discuţii, dar nu ştiu dacă vom ajunge la o înţelegere. Petrolul este singura echipă din România cu care am discutat. Aştept şi propuneri din afară, voi afla mai multe în perioada următoare", a spus Bazzi, pentru o publicaţie din Cluj. Dacă va ajunge la un accord cu Petrolul, Bazzi va fi coechipier cu atacantul Andrei Voican, împrumutat de U. Cluj până la finalul sezonului.
Sport

dina_site,,Vânat'' de managerul Petrolului, Valeriu Răchită, încă de iarna trecută, atacantul Mihai Dina a ajuns în sfârşit la gruparea ploieşteană.
De altfel, jucătorul tocmai a ratat un transfer la Honved Budapesta din cauză că nu s-a înţeles cu ungurii asupra contractului. A fost mai simplu la Petrolul, mai ales că Vivi Răchită se afla de mult pe urmele acestuia. Dina a semnat un contract valabil până la sfârşitul acestei stagiuni, cu opţiune de prelungire din partea clubului petrolist pentru încă un an.
Mihai Dina are 26 de ani şi s-a remarcat în fotbalul românesc la Universitatea Craiova, în perioada 2005-2011, echipă pentru care a evoluat în 130 de meciuri şi a marcat 33 de goluri. Fotbalistul a fost legitimat ultima dată la CS Mioveni, pentru care a disputat 9 partide. Dina a ajuns joi în cantonamentul Petrolului de la Belek (Turcia). Tot atunci s-a alăturat lotului antrenat de Răchită un alt fost jucător al ,,Ştiinţei'', Mihai Roman, care a încheiat stagiul de pregătire cu naţionala de tineret a României.
Sport

petrolul_italianManagerul Petrolului, Valeriu Răchită, ţine larg deschisă uşa cantonamentului de la Belek. Duminică au mai sosit alţi doi jucători străini. După francezul Thicot (autorul moral al autogolului prin care Petrolul a pierdut primul amical din Antalya, 0-1 cu naţionala Turkmenistanului şi care a şi plecat luni dimineaţă), pe seară s-a alăturat lotului şi portarul italian Matteo Gritti.

Read more: Petrolul / Haita ,,internaţională'' – Răchită testează un portar italian
Sport

petrolul_antrenamentFC Petrolul Ploieşti va pleca, mâine dimineaţă, spre Antalya, pentru un stagiu de pregătire ce se va întinde până pe data de 15 februarie. Lotul "galben-albaştrilor" va fi alcătuit din Pavilas Valincius, Iuliu Oprea - Valentin Bărbulescu, Adrian Borza, Damien Boudjemaa, Selim Ben Djemia, Alexandru Buhuşi, Alin Buleică, Florentin Dumitru, Dănuţ Enescu, Nikola Komazec, Cristian Melinte, Soni Mustivar, Răzvan Neagu, Valentin Negru, Daniel Opriţa, Pompiliu Stoica, Aleksandar Stojimirovic, Bogdan Străuţ, Olivian Surugiu, Mihai Tudor şi Andrei Voican.

Read more: Lotul pentru Antalya / Vezi ce jucători a convocat Răchită şi programul meciurilor
Sport

petrolul_amical_beasov_zapadaDin cauza ninsorii, conducerea Petrolului a hotărât să anuleze amicalul care trebuie să se dispute joi, la Boldeşti, în compania divizionarei judeţene Petrolistul. Astfel, după ce, miercuri dimineaţă, au efectuat vizita medicală la Centrul de Medicină Sportivă din Bucureşti, lupii se vor pregăti la Ploieăti, până vineri, la plecarea în Antalya.