Sport

Sport

puyol2
FC Barcelona a învins-o aseară pe Real Madrid, cu 2 - 1, triumfând din nou în una dintre cele mai urmărite confruntări din istoria fotbalului.
Meciul a reprezentat partida-tur din sferturile de finală ale Cupei Regelui şi s-a disputat pe Santiago Bernabeu. Returul este programat miercurea viitoare, 25 ianuarie, de la ora 23 şi va fi transmis de Digi Sport 1.
Golurile de ieri au fost marcate de Puyol, Abidal şi, respectiv, Cristiano Ronaldo. Real Madrid a condus la pauză.

Acesta a fost cel de-al 13-lea meci pe care Josep Guardiola l-a disputat, în calitate de antrenor, contra Real Madrid. 
Bilanţul tehnicianului catalan în confruntările cu Los Blancos este următorul: 9 victorii, 3 egaluri şi 1 înfrângere.
Astfel, câştigând pentru a noua oară în faţa celor de la Real Madird, aseară,  Guardiola a egalat recordul pe care Johan Cruyff îl înregistrase pe banca tehnică a catalanilor.
De altfel, Guardiola a debutat, ca antrenor, în El Clasico, cu o victorie zdrobitoare, repurtată pe Santiago Bernabeu, scor 6 - 2.
Ieri, antrenorul FC Barcelona a împlinit 41 de ani.

Sport

stadion_sitePetrolul va disputa două jocuri de verificare la sfârşitul acestei săptămâni. Vineri, la Braşov, în compania echipei locale Corona (lider în Seria a IV-a a Ligii a III-a) şi sâmbătă, pe stadionul ,,Ilie Oană'', cu divizionara secundă Juventus Bucureşti. La meciul de la Ploieşti, care este programat de la ora 11.00, accesul spectatorilor se va face doar la Peluza I şi la Tribuna 0. Biletele vor costa 5 lei şi vor fi puse în vânzare de vineri dimineaţă, de la ora 10.00, la casele de bilete ale arenei. Posesorii de abonamente, indiferent de locul trecut pe aceastea, vor avea acces gratuit la Tribuna 0.
Sport

Portarul Cristian Zimmermann s-a întors acasă, la Timişoara, pentru investigaţii medicale amănunţite la genunchi. Acesta s-a accidentat la un antrenament, iar problemele sale par serioase, din moment ce, în cantonamentul de la Predeal, a fost nevoie de extragerea repetată, cu seringa, a sângelui acumulat în zona lovită.
Zimmermann va reveni luni, la Ploieşti, şi va prezenta rezultatul investigaţiilor pe care le efectuează în această săptămână.
Şi Daniel Opriţa a fost trimis la doctor, el fiind accidentat în timpul meciului amical pe care Petrolul l-a susţinut marţi, la Câmpina, cu echipa locală CSM.
Sport


rachita_1După meciul de la Câmpina, managerul Petrolului, Valeriu Răchită, a anunţat că este foarte posibil ca acţionaritul clubului să fie schimbat în această săptămână. ,,Suntem foarte aproape de a se schimba acţionariatul şi să vină acel investitor pe care îl aşteptăm de mult. A pus câteva condiţii, am pus şi noi unele condiţii vizând performanţa, iar dacă ne vom înţelege, poate chiar în această săptămână, vom anunţa numele noului acţionar", a declarat Valeriu Răchită.
Joomla SEF URLs by Artio