Sport

Sport

tomsani_radu_calinDupă ce a fost preluată, în vară, de omul de afaceri Radu Călin, la Prahova Tomşani a început să se vorbească de bani. În ciuda investiţiilor însă, parcursul echipei în turul campionatului a fost modest, de vină fiind, cei drept, şi situaţia incertă de la început, când fostul patron a avut mai multe tentative nereuşite de a ceda clubul.

Read more: Liga a III-a / Sponsorul din umbră al Petrolului duce Tomşaniul în Antalya
Sport

voican_petrolulLuni, la plecarea în cantonamentul de la Predeal, în lotul Petrolului a fost cooptat şi atacantul Andrei Voican, legitimat la U. Cluj. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani va evolua la echipa ploieşteană sub formă de împrumut până la vară, după care se va discuta, eventual, transferul definitiv.


Voican este al treilea jucător sosit în această iarnă la Petrolul, după fundaşul brazilian Basso Lisboa şi mijlocaşul Olivian Surugiu, de la ALRO Slatina. De la începutul sezonului, acesta a evoluat pentru clujeni într-un singur meci, în Cupa României.
Managerul echipei ploieştene, Valeriu Răchită, a renunţat în această iarnă la cinci jucători: Radu Barbu, Nicolae Mitea, Sorin Buşu, Ciprian Milea, dar şi la Enes Sipovic.
De asemenea, Mircea Bornescu a părăsit gruparea ploieşteană, portarul acceptând o ofertă avantajoasă chiar de la U. Cluj.
După cantonamentul de la Predeal, pe 27 ianuarie, petroliştii vor pleca în Antalya, pentru un al doilea stagiu de pregătire. Ploieştenii au fixat deja două dintre meciurile de verificare pe care le vor disputa în Turcia, cu Tatran Presov (Slovacia, 6 februarie) şi FC Slovacko (Cehia, 8 februarie).
Sport

chimia_siteLa Chimia Brazi, ,,puii'' vor să-şi ia repede zborul. Prea repede. De la reunirea lotului programată luni, doi dintre cei mai bine cotaţi jucători ai formaţiei prahovene au lipsit nemotivat, Florin Prodan şi Daniel Şerban. Ambii au fost contactaţi de echipe care evoluează în eşaloanele superioare. De altfel, Şerban, fotbalist născut în anul 1995, este monitorizat de mai multă vreme, el fiind căpitanul echipei naţionale de juniori U17 şi titular în multe din meciurile susţinute de Chimia în turul campionatului. În ceea ce-l priveşte pe primul, acesta ar fi dorit de către divizionara secundă Chindia Târgovişte.

Read more: Vânătoarea de jucători / Liga a III-a – Fotbaliştii Chimiei sunt bombardaţi cu oferte
Joomla SEF URLs by Artio