Sport

Sport

petrolul_amicalMarţi, de la ora 11.00, Petrolul joacă primul amical din 2012, urmând să întâlnească CSM Câmpina, pe stadionul ,,Poiana''. Iar vinerea viitoare lupii vor pleca din nou de la Predeal pentru încă un meci de verificare. La Braşov, cu divizionara a treia Corona, din localitate, echipă aflată pe primul loc în Seria a VI-a. Meciul se va disputa tot de la ora 11.00, urmând ca terenul să fie stabilit în zilele următoare. ,,Avem mulţi jucători în lot, trebuie să-i vedem pe toţi, şi tocmai de aceea încercăm să disputăm cât mai multe meciuri în această iarnă", a precizat Valeriu Răchită.

La finalul meciului de marţi, de la Câmpina, managerul Petrolului va avea o întâlnire cu suporterii, pentru a discuta despre viitorul echipei, întrevedere la care şi-a anunţat prezenţa şi primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici.
Sport

Joi noapte a sosit în cantonamentul Petrolului de la Predeal portarul lituanian Povilas Valincius, cel despre care managerul Valeriu Răchită spunea că speră să fie noul Arlauskis.
În vârstă de 20 de ani (1.90 m, 80 kg), Valincius a evoluat în ţara natală, la FK Vetra (2006-2010) şi FK Suduva (2010-2011), cu ambele grupări jucând şi în Europa League. Tânărul portar are două selecţii în naţionala U21 a Lituaniei, fiind cooptat şi în lotul lărgit al primei echipe a ţării baltice. Acesta a fost, la un moment dat, în probe şi la Pandurii Târgu Jiu. Valincius va juca în amicalul de marţi, de la ora 11.00, cu CSM Câmpina, după care se vor discuta condiţiile unui eventual transfer la echipa ploieşteană.
Lituanianul este al doilea jucător străin sosit în această săptămână la Petrolul. Miercuri, la antrenamentele formaţiei pregătite de Valeriu Răchită s-a prezentat şi francezul Sony Mustivar (12 februarie 1990, 1.75 m, 78 kg). A fost internaţional U20 al Franţei şi a jucat la SC Bastia.
Sportpetrolul_antrenamentPetrolul joacă primul amical din 2012 în compania formaţiei CSM Câmpina
care activează în Liga A Prahova. Partida este programată marţi, 17 ianuarie, de la ora 11.00, pe stadionul ,,Poiana'' din Câmpina. După disputarea meciului, echipa antrenată de Valeriu Răchită se va întoarce la Predeal, acolo unde efectuează un stagiu centralizat până pe data de 20. După încă o săptămână, Petrolul începe al doilea stagiu de pregătire, cel din Antalya, Turcia.
Sport

cepulis_baschet_2Arvydas Cepulis, lituanianul care a mai jucat la CSU între 2007 şi 2010, a revenit la Ploieşti. După ce a fost testat de Arnautovic, Cepulis s-a înţeles cu ploieştenii şi asupra contractului, devenind astfel, astfel, al treilea jucător, după Jones şi Hargrove, care se întoarce la CSU în acest sezon.
Joomla SEF URLs by Artio