Sport

Sport

Portarul Cristian Zimmermann s-a întors acasă, la Timişoara, pentru investigaţii medicale amănunţite la genunchi. Acesta s-a accidentat la un antrenament, iar problemele sale par serioase, din moment ce, în cantonamentul de la Predeal, a fost nevoie de extragerea repetată, cu seringa, a sângelui acumulat în zona lovită.
Zimmermann va reveni luni, la Ploieşti, şi va prezenta rezultatul investigaţiilor pe care le efectuează în această săptămână.
Şi Daniel Opriţa a fost trimis la doctor, el fiind accidentat în timpul meciului amical pe care Petrolul l-a susţinut marţi, la Câmpina, cu echipa locală CSM.
Sport


rachita_1După meciul de la Câmpina, managerul Petrolului, Valeriu Răchită, a anunţat că este foarte posibil ca acţionaritul clubului să fie schimbat în această săptămână. ,,Suntem foarte aproape de a se schimba acţionariatul şi să vină acel investitor pe care îl aşteptăm de mult. A pus câteva condiţii, am pus şi noi unele condiţii vizând performanţa, iar dacă ne vom înţelege, poate chiar în această săptămână, vom anunţa numele noului acţionar", a declarat Valeriu Răchită.
Sport

petrolul_amicalMarţi, de la ora 11.00, Petrolul joacă primul amical din 2012, urmând să întâlnească CSM Câmpina, pe stadionul ,,Poiana''. Iar vinerea viitoare lupii vor pleca din nou de la Predeal pentru încă un meci de verificare. La Braşov, cu divizionara a treia Corona, din localitate, echipă aflată pe primul loc în Seria a VI-a. Meciul se va disputa tot de la ora 11.00, urmând ca terenul să fie stabilit în zilele următoare. ,,Avem mulţi jucători în lot, trebuie să-i vedem pe toţi, şi tocmai de aceea încercăm să disputăm cât mai multe meciuri în această iarnă", a precizat Valeriu Răchită.

La finalul meciului de marţi, de la Câmpina, managerul Petrolului va avea o întâlnire cu suporterii, pentru a discuta despre viitorul echipei, întrevedere la care şi-a anunţat prezenţa şi primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici.
Sport

Joi noapte a sosit în cantonamentul Petrolului de la Predeal portarul lituanian Povilas Valincius, cel despre care managerul Valeriu Răchită spunea că speră să fie noul Arlauskis.
În vârstă de 20 de ani (1.90 m, 80 kg), Valincius a evoluat în ţara natală, la FK Vetra (2006-2010) şi FK Suduva (2010-2011), cu ambele grupări jucând şi în Europa League. Tânărul portar are două selecţii în naţionala U21 a Lituaniei, fiind cooptat şi în lotul lărgit al primei echipe a ţării baltice. Acesta a fost, la un moment dat, în probe şi la Pandurii Târgu Jiu. Valincius va juca în amicalul de marţi, de la ora 11.00, cu CSM Câmpina, după care se vor discuta condiţiile unui eventual transfer la echipa ploieşteană.
Lituanianul este al doilea jucător străin sosit în această săptămână la Petrolul. Miercuri, la antrenamentele formaţiei pregătite de Valeriu Răchită s-a prezentat şi francezul Sony Mustivar (12 februarie 1990, 1.75 m, 78 kg). A fost internaţional U20 al Franţei şi a jucat la SC Bastia.
Joomla SEF URLs by Artio