Sport

Sport

cupa mondialaCupa Mondială 2018 începe joi, cu meciul între țara gazdă, Rusia, și Arabia Saudită, programat să înceapă la ora 18.00, ora României, la Moscova. Până pe 15 iulie, selecționatele a 32 de țări, printre care nu se numără și România, se vor înfrunta pe teren, pentru cucerirea râvnitului titlu de campioană mondială la fotbal.

Read more: Rusia - Arabia Saudită, meciul care deschide, joi, Cupa Mondială 2018. Programul complet al...
Sport

smona halep roland garros bucurestiO țară întreagă a aplaudat reușita Simonei Halep de la Roland Garros dar, pe cât de iubită este sportiva, pe atât de huiduită a fost, de exemplu, Gabriela Firea , la evenimentul în cadrul căreia românca le-a prezentat românilor trofeul câștigat în Franța.

Read more: Corina Ungureanu îi obrăznicește pe politicienii care vor să se "cocoațe" pe succesul Simonei Halep
Sport

simona halep facebook roland garrosSimona Halep a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un Grand Slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un "major", după Viriginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.

Read more: Imnul României la Roland Garros. Simona Halep: „Un vis devenit realitate”. Hagi: „M-am simțit...
Sport

bogdan lobont retragereFederația Română de Fotbal a anunțat că meciul amical România - Finlanda, care va avea loc pe 5 iunie, de la ora 20.30, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești, va fi ultimul din cariera de jucător pentru portarul Naționalei, Bogdan Lobonț.

Read more: MECI de ADIO, pentru Bogdan Lobonț, pe "Ilie Oană". Scrisoarea portarului Naționalei, la...