Miercuri, 17 Ianuarie 2018
 

Sport

Petrolul are scutul! Lupii și-au luat mărcile

Written by Administrator  |  Created on Friday, 16 June 2017 12:06  |  Category: Sport

petrolul scutPetrolul a câștigat dreptul de folosință pentru toate cele șase mărci aflate în patrimoniul municipalității.

Barajul Petrolului: Cum ajungem la Răcari. Bilete pentru meciul retur

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 13 June 2017 12:03  |  Category: Sport

petro tufeni 1La partida tur a barajului pentru promovare pe care Petrolul o joacă în deplasare la Răcari, cu Dentaș Tărtășești, intrarea este liberă.

Concursul de pe Valea Prahovei a devenit, după succesul de anul trecut, un bookmark pentru orice iubitor de ciclism.

Românii nu mai au, practic, nicio șansă să-și vadă naționala la Campionatul Mondial din 2018, după înfrângerea suferită sâmbătă, de selecționata țării noastre, în fața Poloniei.

Sezonul perfect! Petrolul a câștigat și Cupa!

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 08 June 2017 10:15  |  Category: Sport

cupa petrolulCampioni ai Prahovei, lupii au reușit să câștige și Cupa României, faza județeană, după un joc în care și-au demonstrat încă o dată superioritatea.

Petrolul trebuie să își câștige marca prin licitație!

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 06 June 2017 18:10  |  Category: Sport

petrolul scutMărcile Petrolul vor fi acordate prin licitație publică deschisă cu strigare, au hotărât Primăria și Consiliul Local Ploiești.

Fostul petrolist Ovidiu Hoban revine în fotbalul românesc!

Written by Administrator  |  Created on Monday, 05 June 2017 17:39  |  Category: Sport

hoban diasporaCâștigător al Cupei României cu Petrolul, Ovidiu Hoban a jucat în ultima vreme în Israel, la Hapoel Beer Sheva.

Scandal cu antrenorii de la Sepsi Sf. Gheorghe: Un tânăr acuză că a fost făcut ,,român împuțit,,!

Written by Administrator  |  Created on Monday, 05 June 2017 17:29  |  Category: Sport

kulcsarUn tânăr din Sfântu Gheorghe susține că a fost înjurat, scuipat și împins, la o benzinărie din oraș, de "secundul" lui Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Kulcsar, aflat într-o mașină condusă de alt antrenor al nou-promovatei, Sandor Nagy, anunță gsp.ro.

Tânărul, Alexandru Manole, a povestit că miercuri, 24 mai, înaintea finalei Europa League dintre Ajax și Manchester United, a fost deranjat în trafic de o mașină cu numere de Ungaria. La un moment dat, a claxonat. S-a oprit apoi la benzinărie, iar mașina cealalată a oprit în spate.

"A coborât cel pe care am aflat ulterior că-l cheamă Laszlo Kulcsar și este « secund» al echipei Sepsi Sfântu Gheorghe.

M-a scuipat, m-a împins și m-a înjurat. Din mașină, celălalt bărbat, am aflat că e și el antrenor la echipă, Sandor Nagy, mi-a spus câteva cuvinte în maghiară. Kulcsar, în schimb, mi-a răspuns și în română.
Am fost făcut «român împuțit». N-am ripostat, am rămas mască, pentru că nu mi se întâmplase niciodată așa ceva, iar Sfântu Gheorghe este un oraș liniștit", povestește Manole.

Sunat în repetate rânduri de Gazeta Sporturilor, în ultimele 24 de ore, Kulcsar nu a răspuns. Nici la telefoane, nici la SMS-uri, nici la mesajul trimis pe Whatsapp, pe care l-a citit, mai scrie gsp.ro.

Citște continuarea AICI

petro manesti2Deja campioană a Ligii A Prahova, Petrolul și-a respectat blazonul și a învins și în ultima etapă, la Coada Izvorului.

Evaluarea finală a mărcilor Petrolul e gata! Ce vrea să facă primarul Dobre

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 03 June 2017 11:10  |  Category: Sport

petrolul scutDupă scandalul de joi, când primarul Adrian Dobre nu a putut prezenta raportul final al evaluatorului mărcilor Petrolul, vineri, acesta din urmă a depus la Primăria Ploiești rezultatele.