Marți, 26 Septembrie 2017
 

Sport

Star Nobel a câștigat marele premiu, duminică, la Hipodromul Ploiești. Rezultatele complete ale curselor din 28 mai

Written by Ioana Popa  |  Created on Monday, 29 May 2017 09:54  |  Category: Sport

O nouă reuniune oficială de trap a avut loc dumiinică, începând cu ora 10.30, pe Hipodromul din Ploiești, prilej cu care au fost puse la bătaie premii totale de câteva mii de lei.

MARCA PETROLUL: Lupii Galbeni, în ședință cu primarul Dobre

Written by Administrator  |  Created on Friday, 26 May 2017 17:00  |  Category: Sport

petrolul stemaUniunea Suporterilor Petroliști a solicitat o întrevedere cu primarul Ploieștiului, Adrian Dobre. Ședința a avut loc vineri, cu ușile închise.
A fost o întâlnire mai mult informală, cea oficială, la care vor participa și viceprimarii și reprezentanții din Consiliul Local, urmând să aibă loc săptămâna viitoare.

Doliu la CS Brazi! Un fost jucător a decedat la numai 22 de ani

Written by Administrator  |  Created on Friday, 26 May 2017 10:40  |  Category: Sport

doliu fotbalPrahoveanul care a decedat la Târgu Jiu, în urma accidentului de muncă produs în Parcul Central, jucase, chiar anul acesta, fotbal la CS Brazi II.

Ce face un suporter pentru Ibra: Rămâi și ți-o dau pe nevasta-mea!

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 25 May 2017 16:32  |  Category: Sport

zlatanManchester United s-a impus fără emoții în finala Europa League, cu Ajax. United a câștigat cu 2-0, după golurile înscrise de Pogba și Mkhitaryan.

Ușor și la munte! Lupii s-au impus lejer la Văleni

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 24 May 2017 22:11  |  Category: Sport

stanescu petrolulPetrolul, campioană matematic în Liga A Prahova, parcurge finalul sezonului în pas de defilare. Lupii s-au impus cu 5-1 pe terenul celor de la CSO Teleajenul Vălenii de Munte, echipă care, în tur, reușea să plece neînvinsă de pe stadionul Ilie Oană.

CSM Ploiești face precizări despre Cupa României la handbal

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 23 May 2017 16:02  |  Category: Sport

sala olimpiaClubul Sportiv Municipal Ploiești anunță că ambele turnee finale de Cupa României, masculin, respectiv feminin, au fost organizate cu închirierea Sălii Olimpia de către Federația Română de Handbal.
CSM răspunde astfel unor informații apărute în presă.

Lupii urcă la Vălenii de Munte. Programul etapei a 28-a

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 23 May 2017 15:41  |  Category: Sport

petro breaza 1Petrolul se apropie de finalul campionatului și de momentul în care va părăsi competiția județeană.

Finala Cupei României se joacă la Ploiești. Vezi cum poți să-ți iei bilet

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 23 May 2017 15:21  |  Category: Sport

stadion ilie oanaSâmbătă, 27 mai 2017, de la ora 20:45, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești e programat ultimul act al Cupei României, ediția 2016-2017, FC Voluntari - Astra Giurgiu.

Suporterii Petrolului s-au săturat: Vrem scutul înapoi!

Written by Administrator  |  Created on Monday, 22 May 2017 20:11  |  Category: Sport

tufenigalerie2Suporterii lupilor iau din nou atitudine cu privire la marca Petrolul și sancționează lipsa de reacție a Primăriri Ploiești. Uniunea Suporterilor Petroliști invită la o discuție pe această tema pe primarul Adrian Dobre și câte un reprezentant al fiecarui partid din Consiliul Local Ploiești

Comunicat:

Asociaţia Diaspora Galben Albastră (ADGA), Liga Suporterilor Constantin Tabarcea (LSCT) şi Nodul Petrolist, membre fondatoare ale Uniunii Suporterilor Petrolişti (USP) invită vineri, 26 mai, ora 12:00 la o întâlnire atât pe Primarul Ploiestului, dl. Adrian Dobre, cât şi pe câte un reprezentant al fiecărui partid din Consiliul Local Ploieşti (PSD, PNL, ALDE, PMP).

Tema propusă pentru a fi dezbătută: acordarea cât mai rapidă a mărcilor Petrolul singurei entităţi sportive care activează cu succes în competiţiile oficiale de fotbal, ACS Petrolul '52 şi care pentru întreagă suflare petrolistă este continuatoarea legitimă a tradiţiei şi a istoriei echipei de fotbal Petrolul Ploieşti.
Propunem că autorităţile locale să aibă 5 reprezentanţi la discuţie (Primarul Municipiului Ploieşti plus 4 reprezentanţi ai Consiliului Local - câte unul de la fiecare partid reprezentat în CL), suporterii 3 reprezentanţi, câte unul de la ADGA, LSCT şi Nodul Petrolist, membre fondatoare ale USP, şi doi reprezentanţi ai ACS Petrolul '52 – Preşedintele de Onoare Mircea Dridea, că reprezentant al gloriilor sportive petroliste şi Cristi Vlad, Preşedintele Executiv al ACS Petrolul '52.

Odată cu încheierea procesului de evaluare prin prezentarea Raportului de evaluare, atât Primarul cât şi Consiliul Local au promis că vor face demersurile necesare pentru acordarea mărcilor Petrolul singurei entităţi sportive care a continuat "de facto" tradiţia Petrolului Ploieşti şi a servit-o cu onoare, câştigând matematic, cu trei etape înainte de final, campionatul Ligii A Prahova ediţia 2016 – 2017, calificându-se, aşadar, pentru barajul de promovare în Liga a 3-a.
Întrucât, până la această dată, 22.05.2017, nu avem cunoştinţă despre niciun alt demers făcut de către reprezentanţii autorităţilor locale ploiestene, după finalizarea evaluării mărcilor "Petrolul", considerăm absolut necesară această întâlnire pentru clarificarea tuturor aspectelor ce ţin de cesionarea cât mai rapidă a dreptului de folosinţă a mărcilor "Petrolul" către ACS Petrolul 52.

ASOCIAŢIA DIASPORA GALBEN ALBASTRĂ
LIGA SUPORTERILOR CONSTANTIN TABARCEA
ASOCIAŢIA NODUL PETROLIST

Petrolul a spart barajul de la Măneciu. Urmează cel pentru promovare!

Written by Administrator  |  Created on Monday, 22 May 2017 16:45  |  Category: Sport

maneciu petrolulPetrolul este, de acum, și matematic campioană a Ligii A Prahova. Cu trei etape înainte de finalul campionatului, echipa antrenată de Octavian Grigore are timp și liniște pentru pregătirea barajului de promovare în Liga a III-a, pe 17 și 24 iunie.

Au spulberat tot! Avalanșă de medalii pentru sportivii ploieșteni de la Clubul Absoluto la Turneul Național de Jiu Jitsu Brazilian

Written by Administrator  |  Created on Sunday, 21 May 2017 21:39  |  Category: Sport

absoluto tecuci copiiPeste 300 de copii au participat la Turneul Național „Belt League" – Cupa Vipguard organizat la Tecuci, iar reprezentanții Ploieștiului care se antrenează în cadrul Clubului Absoluto au reprezentat cu cinste municipiul. Copiii antrenați de Ghiocel Florentin Petrea și Paul Radu au câștigat un număr important de medalii în cadrul competiției, urcând pe podiumul turneului pentru a fi premiați de organizatori. Clubul Absoluto din Ploiești a fost singurul club sportiv care a reprezentat Ploieștiul, iar sportivii care au câștigat medalii sunt următorii:

Popescu Larisa – argint

Gologan Antonio – aur
Gheorghe David – bronz
Radu Paul – bronz
Drăghici Luca – aur și argint
Petrea Edwin – aur
Nicolae Florin Iulian – bronz
Moșneanu Sebastian – argint
Ursache Silviu – bronz
Oprea Andrei – aur
Iska Ismayilov - bronz (Citește și La primul său meci la profesioniști, Iska Imayilov, de la Club Absoluto din Ploiești, a bătut un campion mondial. VIDEO)

 

edwin petrea

Iska Ismayilov se luptă, pe reguli de MMA, în cadrul unui super-eveniment organizat în data de 17 iunie pe stadionul Ilie Oană - Colosseum Tournament Heroes, gala de kickbox și MMA la care vor participa sportivi de marcă din țară și de peste hotare.

Despre Clubul Absoluto din Ploiești

La Clubul Absoluto din Ploiești există grupe de auto-apărare pentru copii, cu vârste între 5 și 14 ani. De la 14 ani se pot înscrie în grupe de MMA sau de Jiu-jitsu brazilian pentru adulți.

Citește și: În West Mall Ploiești s-a deschis o sală de arte marțiale. Clubul Absoluto Ploiești, locul unde înțelegi ce înseamnă disciplina și încrederea în sine

copii absoluto 2
copii absoluto