Petrolul arde greu și scoate mult fum!

Written by Administrator Category: Sport Created: Saturday, 23 September 2017 12:36

arnautu petrolulÎncă un joc modest a adus o nouă victorie Petrolului. Lupii s-au chinuit teribil în fața unei echipe care a jucat aproape o repriză cu doi oameni eliminați. Și care, culmea, a reușit să marcheze în poarta ploieștenilor cu 7 jucători de câmp, după ce încasase și cel de-al treilea cartonaș roșu!

Statistica rezultatelor e perfectă pentru Petrolul, însă jocul suferă.
Petrolul arde greu în acest sezon de Liga a III-a și scoate mult fum.

În meciul cu Flacăra, ploieștenii au marcat târziu, abia după ce oaspeții primiseră două cartonașe roșii, corect acordate.
Culmea, după ce l-au primit și pe cel de-al treilea, dâmbovițenii, în doar 7 jucători de câmp, au mai înscris o dată.

Nu este o victorie cu care să te lauzi. Vorbim totuși despre Petrolul și despre Flacăra Moreni!
Despre promovare versus supraviețuire!
Petrolul joacă cu prea mulți fotbaliști cu profil defensiv, are dificultăți de exprimare la mijlocul terenul și se bâlbâie rău în fața porții!

Tavi Grigore a încercat să câștige un senior la mijlocul terenului, introducându-l în poartă pe juniorul Botezan. Prima lovitură liberă a oaspeților, deschidere de scor! Tânărul portar s-a poziționat greșit, iar Plăcintă a înscris de la vreo 30 de metri.
Tehnicianul Petrolului l-a scos imediat de pe teren, deși jocul celor de Flacăra nu anunța vreun incendiu de proporții în jumătatea ploieșteană.
Pentru puștiul adus în vară, a fost însă o bătaie cu linia la palmă și trimitere pe hol, în prima zi de școală!

Fără Claudiu Tudor, accidentat în continuare, Tavi rămâne consecvent unei formule care betonează zona din fața apărării, dar care nu aduce nimic creativ la mijloc.
Pe termen lung, meciurile astea chinuite ar putea avea repercusiuni și în clasamentul care, momentan, arată zero în dreptul egalurilor și al înfrângerilor.
În orice caz, meciul de aseară a fost salvat de juniori. O rachetă cu stângul a lui Velisar și un voleu al lui Saim au adus Petrolul în avantaj.

Golul lui Arnăutu, de care atacantul lupilor a făcut mare caz, a fost marcat cu poarta goală. Iar tabela a fost închisă de oaspeți, în 7 contra 10 jucători de câmp.

FC Petrolul Ploieşti – CSM Flacăra Moreni 3-2 (0-1)

Marcatori: Velisar (78), Saim (86), Arnăutu (90+2)/L. Plăcintă (33), Timofte (90+4)

FC Petrolul: Botezan (39 Bolboaşă) – Catană, Prunescu (cpt), Frîncu (55 N. Popescu), Velisar – Chindriş, Antoche – Lambru (46 Olaru), Puchea (39 Saim), Ciocâlteu – Arnăutu. Antrenor: Octavian Grigore.

Flacăra: Curchi – Oprea, Matei, Pălimariu (57 Timofte), Cernea – L. Plăcintă (cpt), M. Plăcintă – Negrea, Ţânţaru, Cernea – Neguţ. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Au arbitrat: Valentin Porumbel (Olteniţa) – Şerban State (Curtea de Argeş) şi Costinel Pompiliu Barbu (Craiova).

Eliminări: Matei (49), Neguţ (55), Tocan (88).
Observatori: Radu Petre (Bucureşti) şi Aurel Ionescu (Bucureşti).

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.