Petrolul, în Cupa României: Vrem să ajungem cât mai departe!

Category: Sport Created: Tuesday, 18 April 2017 11:08

petro tufeni 1La nici 4 ani de când a ridicat ultima oară trofeul, Petrolul ia nu doar campionatul, ci și Cupa României de jos. De data asta însă, pe un drum mai curat și mai sigur.

Astăzi, la ora 13.00, este programată tragerea la sorți pentru sferturile Cupei României, ediția 2017-2018, etapa județeană.
Au rămas în cursă Petrolul, CS Blejoi, CS Păulești, AS Bănești, Avântul Măneciu, Petrolul Băicoi, AFC Brebu și CS Mănești.

Evident, Petrolul are ca obiectiv și câștigarea Cupei la județ care i-ar permite, sezonul viitor, să înainteze în etapa națională a competiției. Și, dacă totul merge bine, să readucă fotbalul mare pe stadionul Ilie Oană încă mai repede.
"Obiectivul nostru principal este promovarea. Vrem, desigur, să câștigăm și Cupa României la județ și, apoi, să ajungem cât mai departe în această competiție. Mai ales că, la nivelul național al competiției, vom juca meciurile pe stadionul nostru. Să ajungem însă întâi acolo. Deocamdată, ne concentrăm pe meciurile pe care le avem acum, intenționez să rulez lotul în aceste jocuri de Cupă", ne-a declarat antrenorul Octavian Grigore.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.