Petrolul trebuie să își câștige marca prin licitație!

Written by Administrator Category: Sport Created: Tuesday, 06 June 2017 18:10

petrolul scutMărcile Petrolul vor fi acordate prin licitație publică deschisă cu strigare, au hotărât Primăria și Consiliul Local Ploiești.

Conform estimărilor, procedura ar trebui să dureze maximum 10 zile.

Practic, doar actuala Petrolul ar trebui să se prezinte la licitație. Teoretic, poate oricine are activitate sportivă și Certificat de Identitate Sportivă.
Prețul de pornire este cel stabilit de evaluator, 14.500 de lei pentru fiecare din cele șase mărci.

În condițiile în care câștigă, Petrolul va trebui să achite și câte 6.545 de lei de marcă, suma pretinsă de evaluator pentru serviciul prestat.
Marca se acordă prin contract de licență exclusivă pe o perioadă de patru ani, timp în care câștigătorul licitației trebuie să îndeplinească mai multe condiții, altfel contractul se reziliază.
De exemplu, peste 4 ani, Petrolul trebuie să fie deja în Liga I și în primele 10 locuri.

Trebuie, de asemenea, să vireze în conturile Primăriei 2% din veniturile obținute prin folosința mărcii, conform clasificării acesteia. Clauza a fost contestată de fani. Inițial, consilierul local Robert Vîscan propusese 10%.
Pe lângă obligativitatea asigurării bugetului, clubului îi este interzis să desfășoare activități sau să îndeplinească fapte care să aducă atingere mărcii cesionate sau imaginii municipiului Ploiești.

Proiectul de hotărâre privind acordarea prin licitație cu strigare a mărcilor Petrolul a trecut lejer de votul consilierilor.
Au fost stabilite și comisiile de specialitate.

Comisia pentru licitație: George Botez, Andrei Gheorghe, Robert Vîscan, Gheorghe Sârbu, Ghoerghe Popa, Bogdan Hodorog

Comisia de contestații: Marius Dinu, Florina Sorescu, Puiu Neagu

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.