Primăria Ploiești pune condiții pentru a cesiona marca Petrolul

Category: Sport Created: Monday, 10 April 2017 13:52

cr vladDupă evaluarea celor șase mărci Petrolul aflate în proprietatea municipalității, primarul Adrian Dobre a vorbit mai deschis despre cesionarea acestora către ACS Petrolul 52.

Evaluatorul a stabilit o valoare cuprinsă între 5.000 și 6.000 de lei pentru fiecare marcă și, totodată, a făcut o recomandare de cesionare.
Primarul Ploieștiului spune că, în viitorul contract, municipalitatea trebuie să treacă anumite condiții.

"Trebuie să ne asigurăm că echipa care va avea marca își va desfășura activitatea principală în Ploiești și să rămână în Ploiești. Totodată, ar trebui să discutăm despre niște criterii de performanță, pentru că brandul trebuie respectat și nimeni nu vrea să mai ajungă în situația în care am fost. Referitor la durata contractului, nu ne putem pronunța în acest moment. Vom avea și discuții la Federația Română de Fotbal, pentru că nu vrem să venim cu niște pretenții care să împiedice activitatea sportivă a clubului", a declarat primarul Ploieștiului la întâlnirea săptămânală cu presa.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.