Duminică, 17 Decembrie 2017
 

Scandal cu antrenorii de la Sepsi Sf. Gheorghe: Un tânăr acuză că a fost făcut ,,român împuțit,,!

Written by Administrator  | Created on Monday, 05 June 2017 17:29  |  Category: Sport

kulcsarUn tânăr din Sfântu Gheorghe susține că a fost înjurat, scuipat și împins, la o benzinărie din oraș, de "secundul" lui Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Kulcsar, aflat într-o mașină condusă de alt antrenor al nou-promovatei, Sandor Nagy, anunță gsp.ro.

Tânărul, Alexandru Manole, a povestit că miercuri, 24 mai, înaintea finalei Europa League dintre Ajax și Manchester United, a fost deranjat în trafic de o mașină cu numere de Ungaria. La un moment dat, a claxonat. S-a oprit apoi la benzinărie, iar mașina cealalată a oprit în spate.

"A coborât cel pe care am aflat ulterior că-l cheamă Laszlo Kulcsar și este « secund» al echipei Sepsi Sfântu Gheorghe.

M-a scuipat, m-a împins și m-a înjurat. Din mașină, celălalt bărbat, am aflat că e și el antrenor la echipă, Sandor Nagy, mi-a spus câteva cuvinte în maghiară. Kulcsar, în schimb, mi-a răspuns și în română.
Am fost făcut «român împuțit». N-am ripostat, am rămas mască, pentru că nu mi se întâmplase niciodată așa ceva, iar Sfântu Gheorghe este un oraș liniștit", povestește Manole.

Sunat în repetate rânduri de Gazeta Sporturilor, în ultimele 24 de ore, Kulcsar nu a răspuns. Nici la telefoane, nici la SMS-uri, nici la mesajul trimis pe Whatsapp, pe care l-a citit, mai scrie gsp.ro.

Citște continuarea AICI