Scandal în tribună. Tavi Grigore a luat foc la finalul meciului

Written by Administrator Category: Sport Created: Wednesday, 25 October 2017 09:54

tavi grigore petrolulApostrofat în timpul meciului de către fratele lui Georgian Păun, antrenorul Petrolului a avut o discuție în contradictoriu cu acesta, la final. 

Păun nu a fost inclus în lot pentru partida cu CS Mioveni. Fotbalistul consideră că Tavi Grigore nu i-a acordat suficient credit în noua stagiune. 

Georgian a luat în tribună, alături de fratele său. La finalul meciului, a avut loc un schimb de replici între Tavi Grigore și acesta din urmă. 

La conferința de presă, antrenorul Petrolului a declarat că PĂun trebuie să-și schimbe atitudinea. 

"În primul rând, Păun trebuie să-și schimbe comportamentul. Această echipă are nevoie de liniște! Trebuie să ne gândim unde era această echipă în vara lui 2016, când a fost creată din nimic, și unde se află acum. Nu doar pentru Păun vorbesc, ci pentru toți cei care încearcă să creeze tensiuni și o atmosferă încărcată. Petrolul este o echipă bună, am demonstrat și în acest meci jucat împotriva unui adversar care luptă pentru promovarea în prima ligă. Am pierdut amândoi fundașii centrali și am fost oblgat să retrag un junior în centrul apărării. Și totuși nu am pierdut acest meci nici după 90 de minute, nici după prelungiri. Avem nevoie de liniște", a punctat Tavi Grigore.

Foto: sportpictures.eu/fcpetrolul.ro

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.