Și Cătălin Ștefănescu a semnat cu Petrolul

Written by Ioana POPA Category: Sport Created: Friday, 31 August 2018 11:29

catalin stefanescuFC Petrolul Ploieşti a anunțat o nouă achiziție. Joi, clubul a semnat  o înţelegere cu jucătorul Cătălin Andrei Ştefănescu.

Cătălin Ștefănescu este, deocamdată, împrumutat de la prim-divizionara Politehnica Iaşi, iar prezentul acord semnat cu Petrolul este valabil până la sfârşitul sezonului în curs. Oficialii clubului au anunțat, însă, că la finalul angajamentului pe care îl are jucătorul, FC Petrolul Ploieşti va deţină prima opţiune în eventualitatea unui transfer definitiv.

În vârstă de 23 de ani, Ştefănescu evoluează, cu precădere, pe postul de mijlocaş central şi are, deja, o experienţă bogată la nivel de prim eşalon, acolo unde a bifat 97 de meciuri şi 7 goluri marcate pentru Ceahlăul Piatra Neamţ (2012-2015), FC Voluntari (2015-2016), Steaua (2016-2017) şi Politehnica Iaşi (2016-2018), mai informează oficialii clubului.

Foto: fcpetrolul.ro

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.