Un MSN nu mai e de ajuns. Juventus vs. Barcelona 3-0

Category: Sport Created: Wednesday, 12 April 2017 10:11

dybalaPentru nivelul la care se află, Barcelona nu mai este o echipă completă. MSN + Iniesta + Busquets care nu a jucat marți sunt departe, mult prea departe de restul.

Restul ăsta însă este al naibii de important, iar șefii Barcelonei par a fi pierdut acest aspect din vedere.
Echipa catalană a căzut cumva într-o capcană a suficienței. Concentrându-se pe tridenul MSN, negociind contracte extratestre cu câțiva jucători, spaniolii au lăsat periferia galaxiei să se ofilească.
Așa se face că Juventus, o echipă mai echilibrată ca Barcelona, i-a stins lumina marți seară, înscriind de trei ori, marcând două goluri în primele 20 de minute.
Barcelona mizează pe exemplul revenirii miraculoase din dubla cu PSG.
Nu sesizează însă că Juventus este altfel de echipă și că, oricum, calificarea spaniolilor în sferturi a fost accident cosmic.

Returul Barcelona – PSG va avea loc pe 19 aprilie.

Juventus - Barcelona 3-0
Au marcat: Dybala '7, '22, Chiellini '55

Juventus: Buffon - Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanici (89. Barzagli) - Cuadrado (73. Lemina), Dybala (81. Rincon), Mandzukici - Higuain
Antrenor: Massimiliano Allegri

Barcelona: Ter Stegen - Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Mathieu (46. A. Gomes) - Rakitici, Mascherano, Iniesta - Messi, L. Suarez, Neymar
Antrenor: Luis Enrique

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.