Un sezon plin de performanţe pentru Edwin Petrea şi clubul Absoluto Ploiesti

Written by Anca Visan Category: Sport Created: Friday, 06 July 2018 15:01

absoluto ploiesti edwin petreaClubul Absoluto Ploieşti a încheiat un sezon plin de rezultate notabile în competiţiile naţionale de arte marţiale, ultima reprezentaţie fiind zilele trecute, în judeţul Constanţa, într-un concurs pe care sportivii ploieşteni l-au încheiat cu trei medalii de aur şi patru de argint. La categoria de vârstă 9-11 ani, Edwin Petrea a reuşit performanţa de a încheia sezonul cu victorii pe linie.

 

Super performanţă pentru Edwin Petrea şi Absoluto Ploieşti! În cadrul competiţiei Tomis Open, reprezentând ultima etapă din circuitul Belt League, Edwin a câştigat centura destinată sportivilor sub 11 ani, în urma punctelor adunate în tot anul competiţional. Ultima etapă a acestui circuit s-a desfăşurat zilele trecute la Năvodari, iar în urma acestui concurs micul sportiv ploieştean de la categoria de vârstă 9-11 ani a primit centura de super-campion, având cel mai bun punctaj total din competiţie, obţinut după ce a reuşit victorii pe linie pe parcursul întregului sezon.

absoluto ploiesti medalii 2018

Pe lângă el, încă doi reprezentanţi ai clubului de arte marţiale din Ploieşti s-au întors de la Năvodari cu medalii de aur, Alexandru Dragnea şi Mădălin Păun, iar Mihai Manea, Antonio Gologan, Paul Radu şi Iulian Nicolae au reuşit să obţină medalii de argint.

Clubul Absoluto îşi desfăşoară activitatea în Ploiești West Mall, unde Paul Radu şi Ghiocel Florentin Petrea ţin cursuri de autoapărare pentru copii și antrenamente în disciplinele MMA și Jiu-jitsu brazilian pentru tineri și adulți. Mai multe detalii găsiţi AICI!

absoluto ploiesti arte martiale

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.