peluza latinaPetrolul a obținut joi seară cea mai concludentă victorie din actuala stagiune. Lupii s-au impus cu scorul de 4-0 în partida cu dâmbovițenii de la Aninoasa.

Chiar și fără cel mai cretiv jucător al ei, Claudiu Tudor (rămas pe margine din cauza unor dureri de spate), Petrolul a făcut spectacol.
La început, însă, jocul lupilor a fost "la temperatura camerei", nici rece sloi, nici cald.

Dar, până ca galben-albaștrii să tureze mai tare motoarele, fundașul Neaga, de la oaspeți, a calat întreaga echipă adversă.

A faultat stupid în careu, penalty clar și execuție fără emoții a lui Arnăutu!
La 1-0, din minutul 17, ploieștenii au încălzit bine jocul!

Câteva ratări au prefigurat faza meciului, reușită de Puchea. Lansat de Catană, cu o pasă de peste 40 de metri, mijlocașul petrolist a a înscris cu o execuție de zile mari, profitând de ieșirea neinspirată a portarului advers.

Dâmbovițenii, în fața cărora lupii scoseseră o remiză în amicalele verii, au fost sufocați pe stadionul Ilie Oană. Și de jocul elevilor lui Tavi Grigore, și de atmosfera din tribune.
În timp ce 50 de suporteri veniți de la Aninoasa scandau "populare" în sectorul rezervat lor, Peluza Latină a ridicat o coregrafie de toată frumusețea, însoțită de fumigene și torțe.
Iar lupii din teren n-au rămas datori.

S-a făcut 3-0 după o reluare impecabilă, cu capul, reușită de Prunescu, după un corner și, în minutele de prelungire, 4-0. A înscris Lambru, finalizând cu un șut foarte bun o combinație de mare spectacol creată de Păun și Nini Popescu.

Lupii revin pe gazonul stadionului Ilie Oană marți, 12 septembrie. De la ora 19.00, este programat meciul cu Flacăra Moreni, din Cupa României.

FC Petrolul Ploiești – FC Aninoasa 4-0 (2-0)

 Marcatori: Arnăutu (17, penalti), Puchea (37), Prunescu (58), Lambru (90+1)

FC Petrolul: Bolboașă – Catană (80 Ciocâlteu), Prunescu (cpt), Frâncu (65 N. Popescu), Velisar – Antoche, Chindriș – Lambru, Puchea (74 Păun), Șaim – Arnăutu (78 Vintilă). Antrenor: Octavian Grigore.

FC Aninoasa: Prisăceanu – Marina, Neaga, Pahonțu, Diță (67 Năstase) – Călinescu (67 Rusu), Dinu, Blas, Grigorescu – Maican (cpt) (59 Codroiu) – Radu (74 Leotescu). Antrenor: Cristian Bălașa.

Cartonașe galbene: Saim (38)/ Neaga (16)

Arbitri: Marius Naidin (Pitești) – Marian Mihai Ionescu (Suseni) și Lucian Tănase (Pitești)
Observatori: Mugurel Vădan și Victor Radu (ambii din București).

Joomla SEF URLs by Artio