Știri internaționale

Știri internaționale

Iranul a recunoscut, sâmbătă, că a doborât la mijlocul săptămânii avionul ucrainean, însă spune că uciderea celor 176 de oameni de la bord a fost neintenționată. Până acum, Teheranul a negat vehement că aeronava ar fi fost doborâtă de una dintre rachetele sale.

Read more: Armata iaraniană recunoaşte că a doborât avionul Boeing cu 176 de oameni la bord, după "o eroare...
Știri internaționale

Un avion de pasageri al unei companii ucrainene, cu 176 de persoane și membri ai echipajului la bord, s-a prăbușit, miercuri dimineață, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran.

Aparent, tragedia a fost cauzată de probleme tehnice, anunță agenția Reuters, citată de Mediafax.

Toți cei aflați la bord au murit, potrivit televiziunii de stat iraniene.

Se pare că aeronava se îndrepta spre Kiev.

Avionul era un Boeing-737.

Foto: cnn.com

Știri internaționale

Ministerul Afacerilor Externe a emis o alertă de călătorie și îi avertozează pe români să evite călătriile în Orientul Mijlociu și în special în Irak, după uciderea generalului Qassem Soleimani, șeful Forțelor Quds din Iran, într-un atac aerian pe aeroportul din Bagdad.

Read more: MAE le recomandă românilor să evite călătoriile în Irak, în contextul tensiunilor apărute după...
Știri internaționale

15 cutremure au avut loc în Albania, în mai puțin de 10 ore, de luni seară până marți dimineață. Cel mai puternic dintre ele, cu o magnitudine de 6,3 grade, urmat de o replică puternică, a dus la prăbușirea mai multor clădiri.

Read more: Panică în Albania! Cel puțin 11 morți și 150 de răniți după un cutremur de 6,3 grade în zona Durres
Știri internaționale

Prezența la urne, în primele 24 de ore de vot în străinătate, a crescut cu peste 20% față de același interval ala primului tur de scrutin, potrivit cifrelor publicate de Biroul Electoral Central. Un prim incident major, care nu a afectat însă procesul de votare, a fost raportat din Italia.

Read more: PREZIDENȚIALE: Prezență în creștere, în secțiile din străinătate, față de primul tur. Autoritățile...
Știri internaționale

Numărul românilor care şi-au exprimat dreptul de vot la alegerile prezidenţiale peste graniţă sare de 410.000, deja un record, în contextul în care este primul scrutin în care, pe lângă posibilitatea votului prin corespondenţă, secţiile din diaspora sunt deschise trei zile.

Read more: Peste 410.000 de români au votat deja la secţiile din străinătate sau prin corespondenţă
Joomla SEF URLs by Artio