14 milioane de utilizatori Facebook, afectați de o defecțiune care a schimbat postări private în postări publice

Written by Ioana POPA Category: Știri internaționale Created: Friday, 08 June 2018 12:40

facebook setari privateCompania Facebook le-a prezentat scuze utilizatorilor după ce un bug și-ar fi făcut de cap în reţeaua de socializare, făcând publice postări a milioane de utilizatori care le setaseră ca fiind private.

Setările de confidențialitate a 14 milioane de utilizatori Facebook ar fi fost modificate, iar postările private ale acestora au devenit publice în luna mai, pentru câteva zile.  Perioada în care ar fi fost înregistrate problemele este 18 - 22 mai. Erin Egan, directorul Facebook responsabil de gestionarea datelor private, a transmis joi că problema a fost rezolvată şi a rugat toţi utilizatorii să-şi revizuiască postările făcute în perioada cât a durat repararea defecţiunii, scrie presa internațională.

De vină pentru această uriașă încurcătură ar fi un bug care în mod automat sugera postarea publică, la crearea acesteia.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.