Autorităţile infirmă că printre persoanele reţinute la Londra s-ar afla şi români

Category: Știri internaționale Created: Tuesday, 06 June 2017 05:33

Ministerul român al Afacerilor Externe a anunţat că nu a obţinut confirmarea informaţiilor apărute în presă, potrivit cărora, în urma atacurilor de sâmbătă noapte, la Londra ar fi fost reţinuţi şi doi români.

Oficialităţile române spun că, potrivit datelor oficiale obţinute până la acest moment, informaţia conform căreia doi cetăţeni români ar fi fost reţinuţi în legătură cu incidentul de tip terorist de la Londra din 3 iunie, nu se confirmă. "De asemenea, precizăm că Poliţia Metropolitană nu deţine date care să confirme acest articol de presă. Totodată, reprezentanții misiunii diplomatice române de la Londra recomandă cetățenilor români care au informaţii în legătură cu acest incident să pună la dispoziție autorităților britanice toate datele și informațiile pe care le dețin", au mai transmis oficialii MAE.
Precizările vin după ce, în contextul unor descinderi şi arestări ce au urmat atentatului de sâmbătă, informaţii neoficiale indicau faptul că perchezițiile ar fi vizat și apartamentul unor români care, culmea, obișnuiau să frecventeze unul dintre localurile unde s-a produs atacul, potrivit martorilor (VEZI DETALII).

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.