Rudy Giuliani, avocatul personal al lui Donald Trump, susține că are informații despre afaceri necurate pe care Joe Biden le-ar avea în România. Fostul primar al New York-ului nu a vrut să ofere, cel puțin deocamdată, mai multe detalii.

 

Giuliani a făcut declarația la televiziunea de casă a președintelui american, Fox News, dar nu dat niciun detaliu care să clarifice despre ce fapte i-ar incrimina pe Biden, posibil contracandidat al lui Donald Trump la alegerile prezidențiale de anul viitor, și pe fiul său, Hunter, scrie Digi 24. În momentul în care moderatorul emisiunii i-a spus că a fost acuzat că face declarații fără acoperire, Giuliani a spus că mai sunt dezvăluiri pe care urmează să le facă și a scos o tabletă pe care a spus că are toate informațiile și că va ajunge la România.

Digi 24 prezintă transcriptul fragmentului de interviu în care avocatul lui Donal Trump se referă la România:

"Reporter: Echipa de campanie a lui Joe Biden a scris o scrisoare acestui post de televiziune spunând că dumneavoastră n-ar trebui să fiți invitat în nicio emisiune pentru că jurnaliștii vă permit să faceți declarații absurde, nejustificate și să spuneți miniciuni sfruntate. Care este reacția dumneavoastră?

Rudy Giuliani: Eu nici n-apuc să închei o propoziție. Sunt contrazis imediat. Ia uitați-vă la un interviu cu oamenii lui Biden sau cu unul dintre lacheii democraților, ei primesc un sfert de oră pentru un răspuns. Și ei spun prostii, gen Hunter Biden nu e de vină, punct. Eu sunt contrazis la un minut după ce am deschis gura. Eu n-apuc să spun nimic. Motivul pentru care nu mă vor în direct este că ei știu ceva despre care voi nu vorbiți. Eu am totul aici.

Reporter: În regulă, conversația va continua după...

Rudy Giuliani: Avem multe dezvăluiri. Încă n-am ajuns la România. Stați să vedeți când ajungem la România. Uitați ce mă preocupă: omul e un escroc, un mare escroc și și-a bătut joc de Statele Unite".

Declarația vine după ce un denunțător anonim l-a acuzat pe președintele american că a făcut presiuni asupra președintelui Ucrainei pentru a obține informații compromițătoare despre Joe Biden și fiul acestuia, informații care l-ar putea ajuta în campania pentru alegerile prezidențiale de anul viitor.

Foto: forbes.com

Joomla SEF URLs by Artio