Tragedie în India, unde un autocar s-a prăbuşit într-o prăpastie! Autocarul avea la bord 50 de pasageri, iar primul bilanţ arată că 29 dintre aceştia şi-au pierdut viaţa, iar alte 18 persoane au fost rănite, potrivit echipelor de salvare. Catastrofa s-a produs în statul Uttar Pradesh, în apropiere de localitatea Agra, potrivit Al Jazeera.

 

La un moment dat, autobuzul cu cei 50 de oameni s-a răsturnat şi a ieşit de pe carosabil, ulterior s-ar fi lovit de un divizor de pe şosea şi s-ar fi răsturnat într-o groapă străjuită de două pasaje aeriene pe autostrada Yamuna Expressway, din statul indian Uttar Pradesh.  După toate aparenţele, şoferul autobuzului ar fi adormit la volan, informează România TV.

Autobuzul călătorea între New Delhi şi Luvknow, capitala statului Uttar Pradesh, în momentul în care s-a produs accidentul, la ora locală 4.15, în apropiere de Agra, oraş aflat la aproximativ 200 de kilometri de New Delhi.

Autobuzul s-a răsturnat şi a căzut în gol, într-un canal de scurgere a apei, preţ de 12 metri, complicând astfel eforturile echipelor de salvare, a precizat poliţia. 

Joomla SEF URLs by Artio