Cutremur puternic în Japonia. Cel puţin trei morţi şi peste 100 de răniţi

Written by Anca Visan Category: Știri internaționale Created: Monday, 18 June 2018 13:49

cutremur osakaUn cutremur puternic a lovit vestul Japoniei luni dimineaţă, în regiunea Osaka. Autorităţile anunţă cel puţin trei morţi şi peste 100 de răniţi, au informat mai multe publicaţii nipone, citate de AFP.

Cutremurul a avut loc la ora locală 7:58 şi a fost semnalată iniţial o magnitudine de 5.9, care a fost apoi modificată la 6.1. Seismul s-a produs la o adâncime de 13 kilometri. Cel puţin trei persoane au murit şi peste 100 au fost rănite după ce un cutremur cu magnitudinea de 6.1 pe scara Richter a lovit luni dimineaţă oraşul Osaka din Japonia, scrie Bloomberg, preluat de News.ro.

Toate trenurile şi metrourile din Osaka au fost oprite, iar trenul de mare viteză care conectează Osaka cu Tokyo a fost oprit, de asemenea. Curentul a picat în peste 170.000 de locuinţe, însă a fost restaurat în scurt timp. Nu au fost semnalate incidente la centralele nucleare din regiune.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.