aeroport_heathrowDirectorul unei firme de curăţenie care activa la aeroportul Heathrow din Londra s-a sinucis după ce a aflat că riscă să-şi piardă locul de muncă.
Keith Stone (50 ani) a fost găsit spânzurat de un vehicul folosit la dezgheţarea suprafeţelor de rulare, foarte aproape de terminalul 5 al aeroportului.

Locul unde Stone şi-a pus capăt zilelor se află la câteva zeci metri de coridoarele pe care pasagerii se îmbarcă în avioane.

Englezul era director la firma Aircraft Service International Group şi, în ultimul timp, devenise tot mai îngrijorat că va trebui să dea examen de angajare la aceeaşi companie – la care lucra de 23 de ani. Recent, aici fuseseră operate concedieri substanţiale.

Keith Stone a aflat ce îl paşte încă de la jumătatea lunii decembrie – potrivit tabloidului britanic „The Sun".
Din câte se pare, cu o săptămână înainte de a se sinucide, el le-a dat un e-mail şefilor săi, explicându-le preocuparea sa pentru locul de muncă. Nu se ştie, încă, dacă aceştia i-au răspuns sau nu.

Poliţa engleză a afirmat că moartea lui Keith Stone nu este deloc suspectă şi a întărit ipoteza sinuciderii.

Ironic, purtătorul de cuvânt al firmei la care Stone a lucrat timp de 23 de ani, a declarat: „Devotamentul lui Keith, profesionalismul şi umorul lui ne vor lipsi foarte mult".
Keith Stone avea trei copii.


Joomla SEF URLs by Artio