Explozie în fața Curții de apel din Atena. Doi bărbați au detonat un dispozitiv și au fugit

Written by Anca Visan Category: Știri internaționale Created: Friday, 22 December 2017 13:53

explozie atena curtea apelUn dispozitiv a explodat vineri dimineaţă în faţa Curţii de apel din Atena, fără să facă victime, informează AFP, citată de Agerpres.

Explozia a avut loc în jurul orei 01.25 GMT, după ce mass-media a primit mai multe apeluri telefonice de avertizare, a declarat poliţia, care a evacuat zona. În urma deflagraţiei, geamurile au fost sparte pe faţada clădirii.

Unul dintre gardieni a declarat că dispozitivul se afla în interiorul unei pungi lăsate de doi bărbaţi care au fugit pe o motocicletă, potrivit agenţiei elene de presă ANA.

Vineri dimineaţă, atacul încă nu fusese revendicat. El a avut loc într-un moment de proteste puternice împotriva unei legi ce a întărit represiunea contra persoanelor care încearcă să se opună vânzărilor forţate de bunuri imobile deţinute de grecii îndatoraţi, relatează Digi 24.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.