Metallica, o trupă  legendară, dar cunoscută și pentru actele de caritate pe care le face prin All Within My Hands Foundation, donează un milion de dolari pentru 10 instituții de învățământ.

Fiecare unitate de învățământ va primi câte 100.000 de dolari, proiectul urmărind ca peste 1.000 de studenți să poată fi mai ușor integrați în câmpul muncii, scrie metalhead.ro. "Suntem mândri să anunțăm acest demers major. În timp ce fundația continuă să ofere sprijin în lupta împotriva foametei și pentru ajutor comunitar de urgență, ne extindem obiectivele și prin includerea, în proiectele noastre, a susținerii carierei și învățământului tehnic. Obiectivul este să îmbunătățim oportunitățile de dezvoltare a unei cariere pentru studenți. În egală măsură, ne dorim să contribuim la creșterea conștinetizăii uriașei importanțe și impactului pe care îl are educația oferită la nivelul colegiilor", au transmis membrii Metallica și cei ai All Within My Hands Foundation, potrivit sursei citate.

"Toți membrii trupei ne simțit norocoși că muzica ne-a oferit ocazia să cunoaștem succesul făcând un lucru de care suntem pasionați. Vrem să împărțim cumva succesul nostru cu ceilalți, sprijinindu-i s= își găsească un job care să-i facă să se simtă la fel", a declarat Lars Ulrich.

Joomla SEF URLs by Artio