Știri internaționale

Știri internaționale

Aproape 2.400 de români au fost infectaţi cu noul coronavirus în alte ţări, potrivit informaţiilor oficiale transmise marţi de autorităţile centrale. Numărul de decese se apropie de 100, în timp ce numărul vindecărilor a rămas de foarte multe zile blocat la 21, ca şi cum cineva a uitat să-l mai actualizeze.

Read more: CORONAVIRUS - Numărul de români care au murit în alte ţări se apropie de 100, din aproape 2.400 de...
Știri internaționale

Navetiștii din estul Europei sunt rezerva de forță de muncă a vestului. Această coloană de susținere se clatină din cauza pandemiei de coronavirus, scrie DW într-o analiză potrivit căreia cele mai afectate țări sunt Germania și Austria.

Read more: Epidemia aruncă Occidentul într-o criză a forței de muncă, din cauza situației "navetiștilor din...
Știri internaționale

Armata germană face pregătiri pentru a asista autoritățile civile, în cazul în care aceastea ar fi depășite de un potențial număr mare de îmbolnăviri cu noul coronavirus. Ministrul apărării, Annegrett Kramp-Karrenbauer a declarat că sute de rezerviști medicali au fost deja contactați și că militarii ar putea proteja infrastructura critică, distribui echipamente medicale și măști, dacă va fi necesar.

Read more: Germania are 28.000 de paturi de terapie intensivă și vrea să ajungă la 50.000. Armata face...
Știri internaționale

Autoritățile italiene au anunțat sâmbătă seară un nou bilanț dramatic: în ultima zi au murit 793 oameni din cauza infectării cu noul coronavirus. Este cel mai grav bilanț din peninsulă de la izbucnirea pandemiei.

Read more: Situație dramatică: 793 de oameni au murit de coronavirus în ultimele 24 de ore în Italia
Știri internaționale

Germania va transforma hoteluri şi alte incinte în spitale pentru a disponibiliza capacităţi de primire în serviciile de terapie intensivă unde sunt îngrijiţi bolnavii de COVID-19, a anunţat miercuri guvernul federal citat de presa internațională.

Read more: Germania va transforma unele hoteluri în spitale. A fost depășit pragul de 10.000 de infectări cu...
Știri internaționale

Lupta împotriva noului coronavirus este ''cea mai mare provocare'' pe care a cunoscut-o Germania după al Doilea Război Mondial, a declarat miercuri cancelarul Angela Merkel.

Read more: Germania se confruntă cu "cea mai mare provocare" de după Al Doilea Război Mondial, spune Angela...
Joomla SEF URLs by Artio