Știri internaționale

Știri internaționale

Potrivit Le Progres.fr, incidentul a avut loc în oraşul Dole din estul Franţei. Şoferul român de camion încerca să discute cu manifestanţii care blocau şoseaua pentru a-i convinge să-l lase să treacă atunci când a izbucnit conflictul.

Read more: Șofer român de camion, bătut de „vestele galbene” în Franţa. „Român împuțit”. Agresorul a primit...
Știri internaționale

Un deținut condamnat la moarte din statul american Tennessee a ales să fie executat pe scaunul electric. El a refuzat injecția legală, spunând că aceasta l-ar face să sufere, informează BBC News. David Earl Miller, care a fost condamnat la moarte în urmă cu 36 de ani, este unul dintre cele mai recente cazuri de deținuți care au dorit să evite injecția letală, după ce mai multe execuții prin această metodă au mers prost.

 

Read more: ULTIMELE CUVINTE. Un condamnat la moarte în SUA a ales scaunul electric în locul injecției letale
Știri internaționale

Cutremurul de 7 grade care a lovit Alaska la finalul lunii noiembrie a lăsat urme adânci pe șoselele din statul american, grav avariate de mișcările seismice. Însă în doar patru zile, autoritățile din Alaska au șters aproape toate urmele seismului.

Read more: O șosea devastată de cutremur a fost reparată în doar 4 zile... Nu, nu în România
Știri internaționale

Un puști de milioane! Ryan, un copil de 8 ani din SUA care are un canal de YouTube unde postează recenzii la jucării se află în fruntea topului celor mai mari câștiguri pe platforma de video-sharing. Forbes estimează că numai în 2018, Ryan a câștigat 22 de milioane de dolari. Canalul de YouTube Ryan ToysReview este updatat aproape zilnic și are, în prezent, peste 17 milioane de urmăritori. CLICK CANAL YOUTUBE RYAN TOYS REVIEW

Știri internaționale

În spatele atacurilor informatice care au vizat anul trecut Ministerul ceh de Externe s-au aflat serviciile secrete ruse, afirmă serviciul de contrainformaţii al Republicii Cehe, BIS, în ultima ediţie a raportului său anual, făcut public luni, transmite Reuters, potrivit Agerpres. Potrivit raportului, două atacuri separate care au vizat Ministerul de Externe ceh au fost lansate de gruparea de piraterie informatică APT28, care are legături cu guvernul rus şi a mai fost învinuită în trecut de atacuri în Germania şi SUA.

Read more: Raport oficial contrainformații: Rusia A ATACAT cibernetic Cehia
Știri internaționale

Articolul de presă publicat de Agenţia Germană de Presă şi preluat de postul public de televiziune ZDF cu privire la aniversarea Centenarului Marii Unirii, care nu reflectă adevărul istoric, respectiv manifestarea de voinţă a Transilvaniei de unire cu România, a fost schimbat pe site-ul oficial al televiziunii ZDF.

Read more: Postul de televiziune ZDF își recunoaște GREȘEALA, după scandalul declanșat de articolul privind...
Știri internaționale

Ministerul român al Afacerilor Externe a reacționat, marți, în urma unui articol publicat de o agenție de presă germană și preluat de postul public de televiziune german, cu privire la aniversarea Centenarului Marii Uniri.

Read more: România reacționează după ce agenția germană Deutsche Presse-Agentur a scris că țara noastră...
Știri internaționale

Sully, labradorul lui George H.W. Bush, a călătorit alături de sicriul fostului preşedinte american, decedat sâmbătă la vârsta de 94 de ani, în zborul spre Washington, potrivit surselor citate de CNN. Trupul neînsufleţit al fostului preşedinte a fost depus luni în Capitoliul Statelor Unite ale Americii, în Washington, unde cetăţenii îşi pot prezenta omagiile.

Read more: Impresionant! Câinele lui George H. W. Bush, de veghe lângă sicriul stăpânului său. Trupul...
Știri internaționale

Bulgaria va face parte din Schengen cu frontierele aeriene la începutul anului viitor, a declarat liderul europarlamentarilor din PPE şi principalul candidat pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, Manfred Weber, la o întâlnire cu liderul Grupului Parlamentar al GERB şi vicepreşedinte al acestui partid, Ţvetan Ţvetanov, transmite publicația bulgară 24 Chasa, preluată de site-ul g4media.ro.

Read more: Bulgaria intră în Schengen la începutul anului viitor, România mai așteaptă
Știri internaționale

O reuniune de urgenţă a Consiliul de Securitate al Naţiunilor Unite a fost convocată pentru luni, după ce Rusia a capturat trei nave ucrainene în Marea Neagră, relatează presa internațională.

Întâlnirea a fost anunțată de Ambasadorul Statelor Unite la ONU, Nikki Haley, care a informat, pe platforma de microblogging Twitter, că reuniunea va avea loc luni la ora 11.00, precizează Mediafax.

Tot luni, Parlamentul va decide luni dacă va aproba instaurarea legii marţiale, a anunțat preşedintele ucrainean Petro Poroşenko.

Măsurile vin după ce forţele militare ruse au atacat şi capturat trei nave ale Ucrainei în Marea Neagră  (VEZI DETALII), incident confirmat, luni dimineață, de Serviciile Secrete ruse (FSB).

Foto: abcnews.com

Știri internaționale

Marina ucraineană a anunțat că forțele speciale rusești au sechestrat trei dintre navele sale în Marea Neagră, iar șase marinari au fost răniți, după ce rușii au deschis focul asupra navelor.

 

Read more: ALERTĂ ÎN MAREA NEAGRĂ. Rusia a capturat trei nave ucrainene / Șase marinari au fost răniți /...