Știri internaționale

Știri internaționale

Este doliu la Hollywood după ce a fost făcută publică vestea privind decesul cunoscutului actor de origine olandeză Rutger Hauer s-a stins din viață, la vârsta de 75 de ani.

Read more: Actorul Rutger Hauer s-a stins din viață. Anunțul oficial a fost făcut la aproape o săpămână după...
Știri internaționale

Premierul de la Sofia, Boyko Borisov a anunțat că va susține candidatura Laurei Codruța Kovesi pentru funcția de procuror-șef al Parchetului European, relatează presa bulgară. Inițial, Bulgaria s-a opus numirii fostei șefe a DNA în fruntea instituției europene.

Read more: Bulgaria a anunțat că susține candidatura Laurei Codruța Kovesi la conducerea Parchetului European...
Știri internaționale

Ursula von der Leyen a devenit oficial prima femeie care va ocupa funcția de președinte al Comisiei Europene, după ce a obținut 383 de voturi ”pentru”, cu nouă peste numărul minim de care avea nevoie, 327 împotrivă și 22 de abțineri.

Read more: O femeie a fost aleasă, pentru prima dată, în funcția de președinte al Comisiei Europene
Știri internaționale

Două îngrijitoare românce care lucrau la azilul de bătrâni „Ospedale Santo Spirito” din Cortemilia (Piemonte) au fost filmate în timp ce-i agresau pe bătrânii pe care în aveau în grijă. Acestea au fost arestate, iar imaginile scandaloase au fost făcute publice.

Read more: Două românce, arestate după ce au fost filmate în timp ce băteau bătrânii pe care îi îngrijeau în...
Știri internaționale

O furtună puternică s-a abătut asupra peninsulei grecești Halkidiki, producând pagube însemnate. Autoritățile au anunțat că șase persoane și-au perdut viața și în jur de 100 au fost rănite.

Read more: Furtună ucigașă în Halkidiki.  Doi români, o femeie și un băiat de 8 ani, printre persoanele care...
Știri internaționale

Tragedie în India, unde un autocar s-a prăbuşit într-o prăpastie! Autocarul avea la bord 50 de pasageri, iar primul bilanţ arată că 29 dintre aceştia şi-au pierdut viaţa, iar alte 18 persoane au fost rănite, potrivit echipelor de salvare. Catastrofa s-a produs în statul Uttar Pradesh, în apropiere de localitatea Agra, potrivit Al Jazeera.

Read more: Cel puţin 29 de morţi şi 18 răniţi, după ce un autocar cu zeci de pasageri s-a răsturnat, în India
Știri internaționale

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a cerut, zilele trecute, să se acţioneze urgent pentru a se evita o catastrofă climatică, relatează AFP.

Read more: ONU avertizează că suntem la un pas de catastrofă: "Schimbările climatice ne depăşesc eforturile...
Joomla SEF URLs by Artio