Știri internaționale

Știri internaționale

Președintele SUA, Donald Trump, testat pozitiv pentru coronavirus, va fi spitalizat, a transmis Casa Albă, după ce acesta anunțase inițial că va rămâne la domiciliu, în carantină, împreună cu soția sa, de asemenea infectată cu Covid.

Read more: Casa Albă a anunțat că Donald Trump va fi spitalizat, ca „măsură de precauție”
Știri internaționale

Un protest față de guvernul bulgar a îngreunat traficul de marfă prin punctul de frontieră Giurgiu - Ruse. Șoferii de TIR-uri spun că de obicei formalitățile durează foarte mult acolo, dar miercuri, timpul de așteptare s-a dublat.

Read more: Protestele bulgarilor au dat peste cap traficul rutier prin vama Giurgiu - Ruse
Știri internaționale

Un nou record al pandemiei a fost stabilit duminică, după ce Indis a anunțat că, în 24 de ore, a confirmat aproape 79.000 de noi cazuri de infectre cu coronavirus.

Read more: #coronavirus: Record mondial stabilit duminică. India a raportat 78.761 de cazuri noi în 24 de ore
Știri internaționale

"Zece negri mititei", cartea scrisă de Agathei Christie și vândută în mai mult de 100 de milioane de exemplare, se va numi "Erau zece", conform deciziei luate de strănepotul romancierei britanice, James Prichard.

Read more: Titlul romanului "Zece negri mititei" de Agatha Christie va fi schimbat, pentru a nu ofensa
Știri internaționale

Biroul Federal de Investigații Criminale (BKA) din Germania, responsabil, printre altele, cu protecția oficialilor guvernamentali germani, asigură în acest moment protecția opozantului rus Aleksei Navalnîi, aflat sub tratament la un spital din Berlin, în urma unei presupuse otrăviri în Siberia. Protecția poliției a fost pusă la dispoziție de statul german, a precizat BKA, informează Agerpres.

Read more: Aleksei Navalnîi se află sub protecția forțelor BKA (Bundeskriminalamt). Opozantul rus a fost dus...
Știri internaționale

Autoritățile elene au actualizat condițiile de intrare pe teritoriul Greciei, noile reguli fiind valabile din 17 august, a anunțat Ministerul român al Afacerilor Externe. În același timp, Ambasada Greciei la București a făcut clarificări referitoare la declarațiile autorităților grecești, privind prezentarea testului negativ pentru Covid în cazul copiilor sub 10 ani.

Read more: OFICIAL: Noile condiții de intrare în Grecia valabile de luni, 17 august
Joomla SEF URLs by Artio