Știri internaționale

Știri internaționale

Lista „zonelor de risc“ din România stabilită în contextul pandemiei de COVID-19 a fost actualizată, miercuri seară, autoritățile germană, fiind completată cu noi regiuni din România.

Read more: Germania a actualiza lista zonelor de risc din Româna. Călătorii din București și 17 județe...
Știri internaționale

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că, vineri sară, Germania a revizuit condițiile de intrare pe teritoriul german ca urmare a actualizării listei „zonelor de risc“.

Read more: Germania a introdus șapte județe din România în "zona de risc" și solicită test negativ pentru...
Știri internaționale

Belgia a actualizat, sâmbătă după-amiază, lista statelor considerate cu risc mare de infectare cu coronavirus. În ceea ce privește România, patru regiuni au fost incluse "zona roșie".

Read more: Patru regiuni din România au fost incluse în "zona roșie" de autoritățile belgiene. Și cei care...
Știri internaționale

Autoritățile italiene au anunțat prelungirea cu până la zece zile a măsurilor privind condițiile de intrare pe teritoriul Republicii Italiene pentru persoanele care vin din Romania, măsuri valabile inițial până la data de 31 iulie a.c.

Read more: Italia prelungește perioada restricțiilor pentru persoanele care vin din țara noastră. Belgia și...
Știri internaționale

Ministerul român al Afacerilor Externe anunță că Austria și Cipru au instituit noi restricții, iar măsurile vizează și persoanele care vin din România. Autoritățile cipriote au introdus țara noastră pe lista statelor din categoria C, accesul turiștilor de aici fiind interzis. În același timp, în Austria, românii nu mai pot intra decât dacă prezintă un test negativ pentru Covid.

Read more: Noi restricții anunțate de Austria și Cipru, în contextul pandemiei, inclusiv pentru persoanele...
Știri internaționale

Autoritățile elene au anunțat că, din 28 iulie,  și românii care călătoresc în Grecia cu avionul trebuie să prezinte un test negativ pentru Covid, ca să poată intra pe teritoriul elen.

Read more: Noi restricții impuse de autoritățile elene pentru români și bulgari. Testul negativ Covid,...
Știri internaționale

Autoritățile elene au suspendat, marți, emiterea de formulare de călătorie pentru cei care merg în vacanță cu mașina sau cu autocarul. Practic, cei care nu au primit până acum formularul nu mai pot trece frontiera terestru, prin vama Kulata-Promachonas, înainte de intarrea în vigoare a noilor condiții impuse de greci (VEZI DETALII).

Read more: Grecia a suspendat, până marți, intrarea prin vama Kulata-Promachonas
Joomla SEF URLs by Artio