Știri internaționale

Știri internaționale

15 cutremure au avut loc în Albania, în mai puțin de 10 ore, de luni seară până marți dimineață. Cel mai puternic dintre ele, cu o magnitudine de 6,3 grade, urmat de o replică puternică, a dus la prăbușirea mai multor clădiri.

Read more: Panică în Albania! Cel puțin 11 morți și 150 de răniți după un cutremur de 6,3 grade în zona Durres
Știri internaționale

Prezența la urne, în primele 24 de ore de vot în străinătate, a crescut cu peste 20% față de același interval ala primului tur de scrutin, potrivit cifrelor publicate de Biroul Electoral Central. Un prim incident major, care nu a afectat însă procesul de votare, a fost raportat din Italia.

Read more: PREZIDENȚIALE: Prezență în creștere, în secțiile din străinătate, față de primul tur. Autoritățile...
Știri internaționale

Numărul românilor care şi-au exprimat dreptul de vot la alegerile prezidenţiale peste graniţă sare de 410.000, deja un record, în contextul în care este primul scrutin în care, pe lângă posibilitatea votului prin corespondenţă, secţiile din diaspora sunt deschise trei zile.

Read more: Peste 410.000 de români au votat deja la secţiile din străinătate sau prin corespondenţă
Știri internaționale

Rudy Giuliani, avocatul personal al lui Donald Trump, susține că are informații despre afaceri necurate pe care Joe Biden le-ar avea în România. Fostul primar al New York-ului nu a vrut să ofere, cel puțin deocamdată, mai multe detalii.

Read more: Avocatul lui Trump anunță dezvăluiri despre afaceri necurate pe care Joe Biden le-ar avea în România
Știri internaționale

Ministerul Afacerilor Externe intenționează să organizeze, peste hotare, în jur de 800 de secții de votare pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie, fată de aproximativ 440, câte au funcționat la europarlamentare.

Read more: MAE vrea să dubleze numărul secțiilor de vot organizate în străinătate, la alegerile prezidențiale
Știri internaționale

Rovana Plumb va fi audiată de Comisia ENVI a Parlamentului European pentru postul de comisar european pentru Transporturi miercuri, 2 octombrie. Șansele de a fi validată pentru a deveni comisar european scad pe zi ce trece, mai ales în condițiile în care a ieșit la iveală faptul că există suspiciuni la Bruxelles chiar și asupra declarației de avere pe care a depus-o la Parlamentul European, din cauza unor împrumuturi pe care nu le-ar fi declarat.

Read more: Propusă comisar european pentru transporturi, Rovana Plumb e somată să lămurească "misterele" din...
Joomla SEF URLs by Artio