Știri internaționale

Știri internaționale

papa-ioan-paulPapa Ioan Paul al II-lea a fost declarat sfânt de către Biserica Catolică, anunţă Vaticanul, potrivit Corriere de la Serra.

Potrivit aceleiaşi surse, confrmarea oficială a venit vineri din partea Vaticanului, când papa Francisc a semnat decretul de canonizare atât pentru Papa Ioan Paul al II-lea, cât şi pentru Papa Ioan al XXIII-lea, cunoscut ca Angelo Giuseppe Roncalli.

Știri internaționale

katarina bulatovicCunoscuta handbalistă muntenegreană Katarina Bulatovic a postat un mesaj emoţionant pe pagina proprie de Facebook, în care transmite condoleanţe tuturor familiilor româneşti implicate în groaznicul accident rutier din Muntenegru: „Condolences romanian families" scrie handbalista de talie mondială, fostă jucătoare la Oltchim Râmnicu-Vâlcea. În continuare, marea sportivă transmite mulţumiri tuturor muntenegrenilor care au donat sânge şi au ajutat la salvarea supravieţuitorilor şi recuperarea victimelor din râpa morţii: „Thanks to all people, from Montenegro who gave blood and a hand of helping".

Read more: Handbalista Katarina Bulatovic, mesaj emoţionant pentru victimele române din Muntenegru
Știri internaționale

pod chinaJiaxing-Shaoxing are o lungime de 10 kilometri şi o lăţime de 780 de metri în dreptul corpului principal. Construcţia acestuia a fost terminată în timp record, ţinând seama de dificultăţie pe care le presupune o astfel de structură.

Read more: Ce minuni au mai făcut chinezii. Cel mai lung şi lat pod din cabluri din lume a fost inaugurat
Știri internaționale

supercomputerTianhe-2 a este cel mai rapid supercomputer din lume, potrivit clasamentului realizat recent la Conferinţa Internaţională de Spercalculatoare. Chinezii l-au creat cu doi ani mai devreme decât era prevăzut, iar sistemul este de dori mai rapid decât concurentul său american.

 

Read more: Made in China. Chinezii au pornit cel mai rapid supercomputer din lume. E de două ori mai tare...
Știri internaționale

adormit pe tastaturaEpuizat, un angajat al unei bănci a adormit cu capul pe tastatură în momentul în care încerca să transfere suma de 62,4 euro dintr-un cont în altul. Tasta „2" a rămas apăsată, iar transferul efectuat a ajuns la incredibila sumă de 222.222.222, 22 euro! Adică peste 222 de milioane de euro!

Read more: Un angajat al unei bănci a adormit pe tastatură. A transferat din greşeală o sumă ASTRONOMICĂ!
Știri internaționale

copiutaRomânia nu este singura ţară în elevii nepregătiţi suficient încearcă să fraudeze examenul de BACALAUREAT. Copiuţele sau diversele dispozitive electronice pentru inspiraţie în cazul vreunui subiect mai dificil sunt practicate în toată lumea, însă, în anumite state, frauda se pedepseşte mult mai aspru decât la noi.

Read more: BACALAUREAT 2013: Reţele organizate pentru furtul examenului. VEZI UNDE
Joomla SEF URLs by Artio