Știri internaționale

Știri internaționale

viza.americaComisia Europeană a dat un răgaz de șase luni Statelor Unite ale Americii să elimine vizele pentru cinci țări membre ale Uniunii Europene: Polonia, România, Bulgaria, Cipru și Croația. În caz contrar, diplomații americani ar putea fi nevoiți să aplice pentru vize.

Read more: Șase luni de gândire: SUA, somată să elimine vizele pentru cinci țări europene
Știri internaționale

iguana de stancaDouă românce care aveau în bagaje 13 iguane foarte rare au fost arestate pe aeroportul Heathrow. Femeile veneau din Bahamas și ascunseseră iguanele în șosete, relatează, marți, Huffington Post UK, în ediţia electronică.

Read more: Trafic de animale: Două românce arestate în Anglia, după ce au fost prinse cu mai multe iguane rare
Știri internaționale

presedintele madagascaruluiNoul conducător al Madagascarului, Hery Rajaonarimampianina, a rostit, în fața colegilor săi de partid, un discurs de învestire în funcția de președinte, copiat cuvânt cu cuvânt de la Nicolas Sarkozy.

Read more: Se poartă și la case mai mari: Preşedintele Madagascarului a susținut un discurs copiat cuvânt cu...
Știri internaționale

ueRaportul experţilor europeni va critica dur modificările privind Codul Penal privind introducerea superimunităţii pentru parlamentari şi dezincriminarea conflictelor de interese.

Read more: SUPERIMUNITATEA parlamentarilor, criticată dur în RAPORTUL MCV. "Există o rezistenţă la nivel...
Știri internaționale

barack-obamaBarack Obama anunţă, vineri, sfârşitul programului de supraveghere ce constă în colectarea de metadate telefonice şi electronice, aşa cum se desfăşoară el în prezent, a declarat un oficial de rang înalt din cadrul Casei Albe, înaintea unui discurs al preşedintelui american pe tema reformei practicilor agenţiei de informaţii NSA.

Read more: Barack Obama închide programul de supraveghere al NSA
Știri internaționale

momaCel mai important muzeu de artă modernă din lume, Muzeul de Artă Modernă (The Museum of Modern Art - MoMA), din New York, Statele Unite ale Americii, dedică o expoziție specială româncei Ileana Sonnabend, anunță ambasada SUA la București.

Read more: Românca Ileana Sonnabend, omagiată la Muzeul de Artă Modernă (MoMA) din New York
Știri internaționale

Kim-Jong-unPublicaţia chineză Wen Wei Po a dezvăluit recent că Jang Song-thaek, unchiul prin alianţă al liderului nord-corean Kim Jong-un, ar fi fost executat printr-o metodă extrem de crudă. Bărbatul în vârstă de 67 de ani ar fi fost mâncat de viu de 120 de câini, relatează Daily Mail.

Mai mult, întreaga scenă a fost privită şi supravegheată de însuşi liderul de la Phenian, alături de alţi 300 de oficiali.

Știri internaționale

cedoAmbasada Olandei în România, Ambasada SUA, ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris şi purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, Mark Gray, au arătat miercuri că urmăresc amendamentele la Codul Penal prin care Camera Deputaţilor a scos preşedintele şi parlamentarii din categoria funcţionarilor publici.

Read more: Comisia Europeană, SUA, Olanda şi Marea Britanie urmăresc amendamentele la Codul Penal
Joomla SEF URLs by Artio