Știri internaționale

Știri internaționale

siguranta pe internetPropunerile de sancţiuni prezentate de Comisia Europeană pentru a consolida protecţia datelor personale în UE au fost susţinute luni, de către Parlamentul European, un semnal clar adresat liderilor europeni cu câteva zile înaintea unui summit, transmite AFP.

Read more: INTERNET: Parlamentul European vrea sancţiuni pentru neprotejarea datelor personale
Știri internaționale

crucea-rosiePoliticile de austeritate adoptate ca răspuns la criza datorilor din ultimii ani împing Europa într-o perioadă prelungită de sărăcie, şomaj ridicat, excludere socială, accentuare a inegalitatăţii şi disperare colectivă, arată un studiu al Federaţiei Internaţionale a Crucii Roşii şi Semilunii Roşii.

Read more: AVERTISMENT DE LA CRUCEA ROŞIE: „Sărăcia creşte în Europa, dar consecinţele nu au apărut încă”
Știri internaționale

marine le penFormaţiunea naţionalistă şi xenofobă franceză Frontul Naţional se clasează pe primul loc în intenţiile de vot înaintea scrutinului europarlamentar din 2014. Pentru prima dată în istorie, formaţiunea devansează mişcarea de centru-dreapta UMP şi Partidul Socialist, aflat la guvernare.

Read more: FRANŢA: Extrema dreaptă, în topul sondajelor pentru alegerile europarlamentare
Știri internaționale

halley cometaCercetătorii au identificat, pentru prima dată, resturile unei comete care a explodat la intrarea în atmosfera Pămânutului, acum 28 de milioane de ani.
Descoperirea a fost realizată de cercetători de la Universitatea Witwatersrand, din Johannesburg, Africa de Sud.

Read more: Premieră în lumea ştiinţei: A fost descoperit primul fragment de cometă pe Terra
Știri internaționale

Ali zeidan libiaPremierul libian Ali Zeidan a fost răpit, joi dimineaţa, de o grupare armată şi a fost "condus către o destinaţie necunoscută", a anunţat Guvernul libian. Guvernul suspectează că în spatele acestei operaţiuni stau două grupări de foşti rebeli, "Camera revoluţionarilor din Libia" şi "Brigada de luptă împotriva crimei".
Zeidan este şeful guvernului de tranziţie din Libia.
Cele două grupări care au făcut parte din rebeliunea contra regimului lui Gaddafi depind acum, teoretic, de Ministerul Apărării şi Ministerul de Interne!

Sursa: Mediafax

Știri internaționale

viza.americaAmbasada Statelor Unite anunţă programul Loteria Vizelor (Diversity Visa) pentru anul 2015. Programul de imigrare Diversity Visa pune la dispoziţia persoanelor care îndeplinesc cerinţe simple, dar stricte de calificare, vize de rezidenţă permanentă în Statele Unite. România se află printre ţările participante la programul DV-2015.

Read more: AMBASADA STATELOR UNITE: Începe LOTERIA VIZELOR pentru 2015
Știri internaționale

breaking badSerialele „Breaking Bad" şi „Modern Family" sunt marile câştigătoare ale ediţiei din acest an a premiilor Emmy, considerate Oscarurile producţiilor de televiziune din Statele Unite. Jeff Daniels şi-a adjudecat trofeul pentru cel mai bun actor într-un rol principal, iar Clare Danes a luat premiul pentru cea mai bună actriţă.

Joomla SEF URLs by Artio