Știri internaționale

Știri internaționale

Navetiștii din estul Europei sunt rezerva de forță de muncă a vestului. Această coloană de susținere se clatină din cauza pandemiei de coronavirus, scrie DW într-o analiză potrivit căreia cele mai afectate țări sunt Germania și Austria.

Read more: Epidemia aruncă Occidentul într-o criză a forței de muncă, din cauza situației "navetiștilor din...
Știri internaționale

Armata germană face pregătiri pentru a asista autoritățile civile, în cazul în care aceastea ar fi depășite de un potențial număr mare de îmbolnăviri cu noul coronavirus. Ministrul apărării, Annegrett Kramp-Karrenbauer a declarat că sute de rezerviști medicali au fost deja contactați și că militarii ar putea proteja infrastructura critică, distribui echipamente medicale și măști, dacă va fi necesar.

Read more: Germania are 28.000 de paturi de terapie intensivă și vrea să ajungă la 50.000. Armata face...
Știri internaționale

Autoritățile italiene au anunțat sâmbătă seară un nou bilanț dramatic: în ultima zi au murit 793 oameni din cauza infectării cu noul coronavirus. Este cel mai grav bilanț din peninsulă de la izbucnirea pandemiei.

Read more: Situație dramatică: 793 de oameni au murit de coronavirus în ultimele 24 de ore în Italia
Știri internaționale

Germania va transforma hoteluri şi alte incinte în spitale pentru a disponibiliza capacităţi de primire în serviciile de terapie intensivă unde sunt îngrijiţi bolnavii de COVID-19, a anunţat miercuri guvernul federal citat de presa internațională.

Read more: Germania va transforma unele hoteluri în spitale. A fost depășit pragul de 10.000 de infectări cu...
Știri internaționale

Lupta împotriva noului coronavirus este ''cea mai mare provocare'' pe care a cunoscut-o Germania după al Doilea Război Mondial, a declarat miercuri cancelarul Angela Merkel.

Read more: Germania se confruntă cu "cea mai mare provocare" de după Al Doilea Război Mondial, spune Angela...
Joomla SEF URLs by Artio