Știri internaționale

Știri internaționale

moldova transnistria gagauziaOficiali din regiunea autonomă Găgăuzia din Republica Moldova se gândesc să interzică pe teritoriul regiunii folosirea termenilor „limba română", „literatura română" şi „istoria română". Adunarea Populară a Găgăuziei intenţionează să examineze propunerea în şedinţa din 13 septembrie, informează protv.md.

Read more: REPUBLICA MOLDOVA: Termenii „limbă”, „literatură” şi „istorie română” ar putea fi INTERZIŞI
Știri internaționale

WTC 9 11 2001Statele Unite comemorează, astăzi, 12 ani de la cel mai cumplit atac terorist din istorie. Pe 11 septembrie 2001, două avioane deturnate de terorişti au lovit turnurile gemene din New York. Un al treilea s-a prăbuşit peste Pentagon, iar al patrulea pe un câmp din Pennsylvania. Aproape 3.000 de oameni au murit în tragedia care a marcat Statele Unite şi restul lumii.

Read more: 11 SEPTEMBRIE 2001: 12 ani de la ATENTATUL de la WORLD TRADE CENTER
Știri internaționale

angela merkelCancelarul german Angela Merkel i-a acuzat pe adversarii social-democraţi, la mai puţin de o lună înainte de alegerile generale, că au făcut eroarea fundamentală, în anul 2001, de a primi Grecia în zona euro.

Read more: Campania electorală din Germania / Merkel: "Grecia nu ar fi trebuit să fie primită niciodată în...
Știri internaționale

barack-obamaUn oficial de la Casa Albă, citat de AFP, a anunţat că Barack Obama a convocat (n.r.: sâmbată 24.08.2013) echipa de securitate naţională, pentru a discuta despre modul în care se va reacţiona la acuzaţiile privind comiterea unui atac cu arme chimice de către guvernul sirian săptămâna aceasta.

Read more: Arme chimice în Siria
Știri internaționale

mark zuckerbergMark Zuckerberg a fondat în parteneriat cu Samsung, Nokia şi Qualcomm grupul Internet.org, cu misiunea de a extinde accesul la internet către populaţia care nu are în prezent acoperire, estimată la aproape 5 miliarde de oameni.

Read more: Zuckerberg a fondat o organizaţie cu scopul de a extinde accesul la internet către populaţia săracă
Joomla SEF URLs by Artio