Știri internaționale

Știri internaționale

johnny lewis half-sack"Cel mai ciudat caz al anului" - aşa a catalogat presa de peste ocean moartea actorului Johnny Lewis, protagonistul unor seriale de succes în SUA.

"Half Sack" din "Sons of Anarchy" a murit miercurea trecută, după ce ar fi ucis o femeie în vârstă de 81 de ani.

Cadavrul lui Lewis (28 de ani) a fost descoperit în apropierea unei locuinţe in cartierul Los Feliz din oraşul Los Angeles. În acelaşi loc se afla şi corpul femeii de 81 de ani, care poliţia suspectează că ar fi fost ucisă de actor.

Știri internaționale

MONICA-MACOVEIEuroparlamentarul PDL Monica Macovei a câştigat premiul "The Parliament Magazine", la categoria Justiţie şi Libertăţi Civile pentru activitatea desfăşurată în Parlamentul European, acordat în urma voturilor eurodeputaţilor.

Read more: Justiţie şi Libertăţi Civile / Europarlamentarul Monica Macovei a câştigat premiul "The Parliament...
Știri internaționale

parlamentCeea ce se întâmplă în prezent în România este o problemă de cultură politică, afirmă un oficial european, iar Comisia Europeană nu vrea să aleagă viitoarea echipă de guvernământ, ci să apere nişte principii, comentează Le Figaro, în ediţia electronică de marţi, citat de mediafax.ro
Știri internaționale

viviane-redingAcţiunile Guvernului de la Bucureşti din ultimele zile ameninţă şansele României de a adera la spaţiul Schengen şi ar putea amâna integrarea deplină în UE, susţine comisarul european pentru Justiţie Viviane Reding, citată de Financial Times în ediţia electronică.

Read more: Comisarul european pentru Justiţie, Viviane Reding: "Acţiunile din ultimele zile ameninţă şansele...
Știri internaționale

angela_merkelGermania a calificat luni drept "inacceptabila" procedura  de destituire a presedintelui roman Traian Basescu, apreciind ca au fost violate principiile statului de drept, relateaza AFP.
"Demersurile guvernului roman al premierului (Victor) Ponta si procedura de destituire a presedintelui (Traian) Basescu sunt inacceptabile", a declarat purtatorul de cuvant al guvernului, Steffen Seibert.
Seibert a precizat ulterior, intr-un comunicat, ca Angela Merkel i-a telefonat omologului sau roman si i-a "confirmat ingrijorarile guvernului".
Știri internaționale

marteSpecialiştii din cadrul NASA au anunţat că în luna august a acestui an ar putea ar fi putea fi confirmată existenţa unor forme de viaţă pe Marte. Cel mai nou vehicul marţian al agenţiei, numit Curiosity, a efectuat o serie de foraje în solul Planetei Roşii, ce pot evidenţia molecule organice complexe, ce vor demonstra că pe Marte există viaţă.
Știri internaționale

sergio_pininfarinaSergio Pininfarina, supranumit zeul designerilor auto, a murit la vârsta de 85 de ani. Acesta era recunoscut pentru linia de autoturisme Ferrari, dar şi a celor fabricate de FIAT, Alfa Romeo şi Rolls Royce. Pininfarina a încetat din viaţă luni, la locuinţa sa din Torino.
Anunţul a fost făcut de un purtător de cuvânt al Ferrari, companie pe care Sergio Pininfarina a condus-o timp de mai mulţi ani.
Știri internaționale

actaParlamentul European (PE) a respins miercuri în mod definitiv tratatul ACTA, anulând astfel posibilitatea ca Uniunea Europeană (UE) să ratifice acest acord internaţional controversat care, în opinia criticilor săi, ameninţă libertăţile individuale, în special cele legate de Internet, relatează AFP.
PE a respins textul cu 478 la 39 de voturi, în condiţiile în care 165 de eurodeputaţi s-au abţinut.
Joomla SEF URLs by Artio