Știri internaționale

Știri internaționale

TBC-marea britaniePotrivit cotidianului britanic The Sun, experţii se tem că imigranţi săraci infectaţi cu TBC ar putea aduce, fără să ştie, bacteria contagioasă care se ia din aer, în Marea Britanie, atunci când vor veni aici în căutare de muncă, după ridicarea restricţiilor anul viitor.

Read more: TBC-ul, motiv de dispută socială: Britanicii se tem că românii le-ar putea aduce în ţară...
Știri internaționale

alegere-papaMarţi, 12 martie, la Vatican, începe conclavul care va alege noul lider pentru cei 1,2 miliarde de catolici din întreaga lume. Peste 200 de cardinali s-au reunit în aceste zile la Vatican, iar omenirea aşteaptă cu interes noul reprezentant al Bisericii Catolice. Unele surse, însă, analizează acest moment istoric din prisma profeţiilor lui Nostradamus, despre care cercetătorii susţin că a prevăzut contextul unei noi ere.

Read more: Profeţii, presupuneri, controverse: Nostradamus despre alegerea noului Papă
Știri internaționale

muncitori-strainatateO petiţie online adresată Ministerului britanic de Interne cere Londrei să prelungească restricţiile impuse imigranţilor din România şi Bulgaria cu încă cinci ani. Până în prezent, petiţia a fost semnată de 63.595 de englezi. Ea va rămâne deschisă până în luna noiembrie a acestui an.

Read more: ÎNGRIJORĂTOR: Peste 63.000 de englezi cer Londrei prelungirea restricţiilor pentru români. Numărul...
Știri internaționale

ueComisia pentru Libertăți Civile, Justiție și Afaceri Interne (Comisia LIBE) a Parlamentului European a adoptat propunerea ActiveWatch privind introducerea unor măsuri legislative care să interzică la nivelul statelor membru ale UE infiltrarea în redacții a agenților sub acoperire din serviciile de informații. Propunerea ActiveWatch a fost introdusă pe agenda Parlamentului European în cadul raportului de inițiativă al deputatei PNL (ALDE) Renate Weber privind Carta UE: Norme standard pentru libertatea mass-media in UE, informează jurnalul.ro

Intră pe site-ul Parlamentului European pentru a citi draftul propunerii legislative

Joomla SEF URLs by Artio