Știri internaționale

Știri internaționale

Erik-Izraelewicz-010Directorul editorial al publicației Le Monde, Erik Izraelewicz, a murit chiar în redacţia ziarului. În vârstă de 58 de ani, Izraelewicz a făcut infarct în timp ce se afla în biroul său. Cu toate că un jurnalist cu experiență medicală a încercat să-l resusciteze înaintea de sosirea ambulanței, nu s-a mai putut face nimic. Șeful celebrei publicații a început să lucreze la Le Monde din 1986, ca reporter.

Știri internaționale

 

euro-noiBanca Centrală Europeană (BCE) şi băncile centrale naţionale (BCN) din eurosistem Zonei Euro urmează să introducă a doua serie de bancnote din istoria monedei unice europene, potrivit anunţului făcut de BCE. Seria noilor bancote se va intitula „Europa”.

Read more: Apar noile bancnote euro
Știri internaționale

autor-film-musulmaniAutorul filmului antiislam care a provocat un val de violenţe în ţările arabe a fost condamnat miercuri la un an de închisoare pentru încălcarea termenilor legaţi de eliberarea sa condiţionată, într-un caz de fraudă bancară, a anunţat un tribunal din Los Angeles, potrivit Mediafax.

Read more: Autorul filmului care a provocat furie în ţările arabe a fost arestat
Știri internaționale

barack-obamaBarak Obaama a obţinut, până acum, potrivit estimărilor CNN, voturile a 303 de electori, 270 fiind necesare pentru a obţine un nou mandat. Mitt Romney a obţinut voturile a 206 electori şi a recunoscut înfrângerea, printr-un discurs rostit la Boston, în faţa susţinătorilor săi.

Read more: Barak Obama a câştigat al doilea mandat / Vezi ce le-a spus suţinătorilor
Joomla SEF URLs by Artio