Știri internaționale

Știri internaționale

ue romaniaComisia Europeană a declanşat astăzi oficial procedura de presuspendare a fondurilor pe programele operaţionale Regional, Transporturi şi Competitivitate. Pentru cele trei programe, pentru care CE a declanşat procedura de presuspendare, ţara noastră avea alocate aproape 10 miliarde de euro, pentru perioada 2007-2013. Integral, pe gandul.info

Știri internaționale

dacia-sandero-2Potrivit jurnaliştilor de la Daily Mail, Dacia Sandero, care va avea un preţ de pornire în Marea Britanie de 5.995 de lire sterline (aproximativ 7.400 de euro) este mai ieftină decât multe dintre opţiunile suplimentare ale unor maşini sport de renume, titrează evz.ro

Read more: Britanicii, despre DACIA SANDERO: "E mai ieftină decât vopseaua de pe un Ferrari"
Știri internaționale

johnny lewis half-sack"Cel mai ciudat caz al anului" - aşa a catalogat presa de peste ocean moartea actorului Johnny Lewis, protagonistul unor seriale de succes în SUA.

"Half Sack" din "Sons of Anarchy" a murit miercurea trecută, după ce ar fi ucis o femeie în vârstă de 81 de ani.

Cadavrul lui Lewis (28 de ani) a fost descoperit în apropierea unei locuinţe in cartierul Los Feliz din oraşul Los Angeles. În acelaşi loc se afla şi corpul femeii de 81 de ani, care poliţia suspectează că ar fi fost ucisă de actor.

Știri internaționale

MONICA-MACOVEIEuroparlamentarul PDL Monica Macovei a câştigat premiul "The Parliament Magazine", la categoria Justiţie şi Libertăţi Civile pentru activitatea desfăşurată în Parlamentul European, acordat în urma voturilor eurodeputaţilor.

Read more: Justiţie şi Libertăţi Civile / Europarlamentarul Monica Macovei a câştigat premiul "The Parliament...
Joomla SEF URLs by Artio