Știri internaționale

Știri internaționale

mark_zuckerberg_1Un sondaj de opinie realizat pe un eşantion de 1.000 de persoane cu vârste cuprinde între 16 şi 25 de ani relevă percepţia pe care o are americanul mediu despre personalităţile care au influenţat decisiv progresul tehnic al Statelor Unite.

Read more: Au ÎNNEBUNIT americanii! Mark Zuckerberg în top 5 al celor mai mari inventatori din istoria SUA
Știri internaționale

carolina_kostnerRevenit pe gheaţă după doi ani de pauză, patinatorul rus Evgheni Pluşenko (29 ani) s-a impus, aseară, în finala Campionatului European de patinaj artistic, organizat la Sheffield, Marea Britanie, cu 261,23 de puncte.

Read more: Carolina Kostner şi Evgheni Pluşenko, regii pe patine ai Europei. Multiplii campioni şi-au...
Știri internaționale

greciaCotidianul britanic Financial Times a prezentat, ieri, un presupus document oficial din care reiese că Germania a propus numirea, cu acordul tuturor statelor din zona euro, a unui nou comisar european, care să aibă drept de veto asupra deciziilor fiscal-bugetare ale guvernului de la Atena.

Read more: Capitala Greciei s-ar putea muta la Bruxelles. Atena, pe punctul de a-şi pierde suveranitatea
Știri internaționale

costa_concordiaFirma care are în proprietate vaporul Costa Concordia - naufragiat pe 13 ianuarie în Marea Mediterană- va oferi despăgubiri de câte 11.000 de euro pentru fiecare dintre cei peste trei mii de pasageri care se aflau la bord în momentul naufragiului.

Read more: NAUFRAGIUL DIN MEDITERANĂ. Proprietarul vasului a pregătit 330 de milioane de euro pentru...
Știri internaționale


O fotografie panoramică, cuprinzând şapte instantanee ale preşedintelui SUA, Barack Obama, însoţite, de şapte ori, de o singură poză a liderului rus, Vladimir Putin, sugerează diferenţa dintre cei mai importanţi oameni politici ai momentului. Obama e nesigur, ezitant, schimbător, pradă umorilor, a entuziasmului şi a paselor negative, în timp ce Putin, un monolit de voinţă, rămână neclintit.

obama_putin