Știri internaționale

Știri internaționale

ueUna dintre întrebările cu răspuns deschis, în contextul summitului european de la Bruxelles, sună cam aşa: cine conduce, de fapt, Europa? Integral pe DEUTSCHE WELLE
Știri internaționale

deutschland_mit_adlerAdevărata cauza a dezastrului care pândeşte zona euro este Germania şi nu Franţa, Italia sau Grecia, scriu jurnaliştii britanici. Nemţii s-au opus constant măsurilor care ar putea ajuta la soluţionarea crizei şi au dictat politici care au agravat problemele, titrează "The Times", citat de adevarul.ro.

Read more: The Times: Scoateţi Germania, nu Grecia, din zona euro pentru a vă salva
Știri internaționale

mark_zuckerberg_1Un sondaj de opinie realizat pe un eşantion de 1.000 de persoane cu vârste cuprinde între 16 şi 25 de ani relevă percepţia pe care o are americanul mediu despre personalităţile care au influenţat decisiv progresul tehnic al Statelor Unite.

Read more: Au ÎNNEBUNIT americanii! Mark Zuckerberg în top 5 al celor mai mari inventatori din istoria SUA
Știri internaționale

carolina_kostnerRevenit pe gheaţă după doi ani de pauză, patinatorul rus Evgheni Pluşenko (29 ani) s-a impus, aseară, în finala Campionatului European de patinaj artistic, organizat la Sheffield, Marea Britanie, cu 261,23 de puncte.

Read more: Carolina Kostner şi Evgheni Pluşenko, regii pe patine ai Europei. Multiplii campioni şi-au...
Știri internaționale

greciaCotidianul britanic Financial Times a prezentat, ieri, un presupus document oficial din care reiese că Germania a propus numirea, cu acordul tuturor statelor din zona euro, a unui nou comisar european, care să aibă drept de veto asupra deciziilor fiscal-bugetare ale guvernului de la Atena.

Read more: Capitala Greciei s-ar putea muta la Bruxelles. Atena, pe punctul de a-şi pierde suveranitatea
Joomla SEF URLs by Artio