Joi, 14 Decembrie 2017
 

Știri internaționale

Circ în Italia! Doi români au încercat să fure o maşină de Poliţie cu tot cu poliţistul aflat înăuntru

Written by Administrator  |  Created on Friday, 05 May 2017 17:45  |  Category: Știri internaționale

politia italianaMai tari decît în filmele de comedie: doi români din Trieste au încercat să fugă cu o dubă a poliţiei pe care nu se aflau însemne oficiale, dar în care se afla un poliţist care făcea un filaj pentru prinderea unei reţele de traficanţi de droguri. Polițistul i-a arestat la scurt timp după ce hoţii au încercat să pornească maşina de la firele din bord.

Un lider al studenților din Venezuela a fost asasinat

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 05 May 2017 10:01  |  Category: Știri internaționale

Un lider al studenţilor din Venezuela, oponent al regimului de la Caracas, a fost asasinat în timp ce participa la un protest antiguvernamental.

Moartea tânărului s-a înregistrat în mijlocul protestelor de stradă care au loc în aceste zile în ţara sud-americană

O femeie a înghițit banii de concediu, după o ceartă cu soțul. Medicii au operat-o de urgență

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 04 May 2017 17:33  |  Category: Știri internaționale

bani dolariO femeie din Columbia a înghițit cel puțin 7.000 de dolari, drept răzbunare, după o ceartă cu soțul ei.

uss carlUn portavion american și navele sale însoțitoare au pornit sâmbătă spre Peninsula Coreeană, a confirmat purtătorul de cuvânt al Comandamentului militar american din Pacific, care a menționat în context amenințarea nord-coreeană, scrie AFP, preluată de Agerpres.

camion suediaUn camion a intrat în mulţime în centrul orașului Stockholm şi, potrivit primelor informaţii ale poliției, există victime, transmite Aftonbladet.
Potrivit presei suedeze, ar fi deja trei morți.

lansare tomahawkSUA au lansat un atac cu rachete de croazieră asupra unei baze aeriene aflate în centrul Siriei. Americanii au avertizat Kremlinul înainte, pentru ca soldați ai armatei ruse aflați eventual la bază să nu fie uciși. Avertismentul le-a permis și sirienilor să evalueze o parte din avioanele aflate la bază și personalul. Atacul a produs totuși șase morți și cu importante pagube materiale.

brexitAmbasadorul Marii Britanii la Uniunea Europeană, Tim Barrow, i-a înmânat personal, miercuri după-amiază, președintelui Consiliului European, Donald Tusk, scrisoarea de notificare privind declanșarea Brexit-ului, relatează agențiile internaționale de presă.

incendiu ucraina depozitMii de oameni au fost evacuaţi din localitatea Balakleia, din regiunea Harkov (nord-estul ţării), după ce un incendiu masiv a izbucnit în cel mai mare depozit de muniţie din ţară, relatează News.ro, precizând că martori au auzit explozii. Autorităţile au evocat un act de sabotaj.

londra atacDouă incidente au avut loc miercuri după-amiază în capitala Marii Britanii. Două persoane au fost împușcate, iar alte cel puțin zece au fost rănite de o mașină pe podul Westminster din apropierea parlamentului. Poliția britanică tratează evenimentul drept un atac terorist, până la descoperirea altor probe.